το-ολόισιο-καρέ-είναι-το-μόνο-κούρεμα-π-261158

Μετά την Hailey Bieber, ένα ακόμα μοντέλο έρχεται να προστεθεί στη λίστα με όσες τόλμησαν να υιοθετήσουν το καρέ κούρεμα αυτή τη σεζόν. Συγκεκριμένα πρόκειται για την Leni Klum, κόρη της Heidi Klum, η οποία έκανε ένα makeover στα μαλλιά της.

Αρχικά άλλαξε το ξανθό χρώμα της υιοθετώντας μια ζεστή καστανή απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτή την αλλαγή. Η Leni Klum υιοθέτησε ένα μακρύ καρέ κούρεμα που φτάνει στο ύψος των ώμων.

Το κούρεμα για όλες

Το straight cut bob είναι το κούρεμα που σχεδιάστηκε για κάθε σχήμα προσώπου και κάθε τύπο μαλλιών. Καθώς είναι ολόισιο και χωρίς φιλαρίσματα, αφαιρεί τον υπερβολικό όγκο από τα μαλλιά με χοντρή τρίχα, παράλληλα όμως χαρίζει κίνηση στα λεπτά μαλλιά. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρείται τόσο δημοφιλές αυτό το κούρεμα.

Η Leni Klum έχει ίσια μαλλιά τα οποία ισιώνει και με σίδερο για το απόλυτο sleek εφέ. Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά της δείχνουν ακόμα πιο λαμπερά και λεία. Το straight cut bob είναι το κούρεμα που χρειάζεστε για μια ανανέωση στα μαλλιά πριν την άνοιξη και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε αφού το μήκος του είναι ιδανικό για να μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά χτενίσματα.

Το ολόισιο καρέ είναι το μόνο κούρεμα που πρέπει να δείτε το 2023-1
©Emrata/Instagram

Λίγες ημέρες πριν είδαμε και την Emily Ratajkowski με ανανεωμένο look στα μαλλιά, συγκεκριμένα τόλμησε ένα αρκετά κοντό καρέ κούρεμα με αφέλειες. Φυσικά το ίσιο καρέ της Hailey Bieber είναι ήδη αυτό που ζητούν οι γυναίκες στα κομμωτήρια, ένα fresh κούρεμα που θα ανανεώσει την εμφάνισή σας.

Όλα δείχνουν πως το καρέ κούρεμα όχι απλά παραμένει στη μόδα, αλλά είναι και αυτή η τάση που ανεβαίνει διαρκώς. Την άνοιξη 2023 το ίσιο καρέ χωρίς φιλαρίσματα είναι αυτό που θα δούμε περισσότερο, οπότε γνωρίζετε ήδη τι θα ζητήσετε από τον κομμωτή σας. Ένα κούρεμα easy to style που δεν θα απαιτεί έξτρα χρόνο και θα σας ανανεώσει με μια κίνηση.

Originally published on Vogue.de 

Διαβάστε επίσης | Γιατί δεν πρέπει να λούζετε τα μαλλια σας μόνο 1 φορά την εβδομάδα; Ακόμα και αν δείχνουν καθαρά