η-σημασία-ενός-λαμπερού-χαμόγελου-119998
©shutterstock

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ένα αληθινό χαμόγελο εντυπωσιάζει περισσότερο από οτιδήποτε. Ωστόσο, έρευνες δείχνουν πως οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε ανασφάλεια με το χαμόγελό μας, ενώ στη πραγματικότητα δεν φροντίζουμε τα δόντια μας όσο θα έπρεπε. Πόσες φορές έχουμε καλύψει με το χέρι μας το χαμόγελό μας, μόνο και μόνο από ανασφάλεια;

Η λύση στο πρόβλημα είναι πολύ πιο απλή από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι. Εκτός από τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο, το συχνό βούρτσισμα- τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα- είναι επιτακτικό, ενώ ταυτόχρονα η τεχνολογία μας βοηθά να αποκτήσουμε λαμπερά δόντια μόνο με την καθημερινή χρήση μιας οδοντόκρεμας.

Η σημασία ενός λαμπερού χαμόγελου-1
©Inter Med

Ακόμα και κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας οποιασδήποτε θεραπείας λεύκανσης, η οδοντόκρεμα Unident Gold της InterMed εξασφαλίζει τη διατήρηση του αποτελέσματος, και όχι μόνο. Χάρη στους λευκαντικούς παράγοντες και τα ψήγματα χρυσού 24K, αλλά και τον συνδυασμό κρυστάλλων υδροξυαπατίτη, ασβεστίου και φθορίου, η ‘χρυσή’ οδοντόκρεμα βοηθά στη λεύκανση των δοντιών, ενώ παράλληλα εξαφανίζει τις δυσχρωμίες και ενδυναμώνει την αδαμαντίνη.

Έτσι, με μια απλή κίνηση, μπορούμε να χαμογελάμε χωρίς ανασφάλεια!

www.intermed.com

MHT