6-τάσεις-για-να-υποδεχτούμε-το-φθινόπωρ-189339
©George Angelis/ Shot by Gio

Το τέλος του καλοκαιριού πλησιάζει και ακόμα και αν ο καιρός παραμένει ζεστός, σχεδιάζουμε ήδη τα πρώτα φθινοπωρινά outfits. Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης έδειξε και τις πρώτες street style τάσεις που αξίζει να σημειώσουμε και να υιοθετήσουμε τους επόμενους μήνες.

Από τα running shorts που γίνονται μέρος του στυλ μας, τα trends που επιστρέφουν από τα 00s ή τα neon χρώματα που όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στη γκαρνταρόμπα μας, αυτές είναι οι τάσεις στις οποίες εστιάζουμε τώρα.

6 τάσεις για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο-1
©George Angelis/ Shot by Gio

Η πράσινη τσάντα

Το must have που είχαν στα χέρια τους όλες οι street stylers στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, ήταν το πρώτο τεύχος της Vogue Scandinavia. Το αμέσως επόμενο ήταν η πράσινη τσάντα, που είδαμε σε polished αλλά και πιο casual looks, επιβεβαιώνοντας πως είναι το αξεσουάρ της νέας σεζόν.

6 τάσεις για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο-2
©George Angelis/Shot by Gio

Τα φλούο χρώματα

Τα σκούρα χρώματα head to toe θεωρούνται πλέον μάλλον ξεπερασμένα. Στην post pandemic εποχή, τα neon χρώματα είτε σε total looks, είτε σε χρωματικούς συνδυασμούς, είναι αυτά που ορίζουν το street style. Η χρωματοθεραπεία είναι η νέα ανάγκη και ξεκινά από το στυλ μας.

6 τάσεις για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο-3
©George Angelis/Shot by Gio

Τα running shorts

Η απροσδόκητη επιλογή του φθινοπώρου, είναι το πολύ άνετο running shorts. Αν και έχει sporty style, θα το δούμε και με ψηλοτάκουνα και με office κομμάτια, όπως το λευκό πουκάμισο.

6 τάσεις για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο-4
©Acielle/ Style du Monde

Τα soft sandals

Όσο και αν μας έλειψαν περυσι τα party shoes, οι street stylers συνεχίζουν να επιλέγουν άνεση, φορώντας soft sandals, crocs ακόμα και clogs.

6 τάσεις για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο-5
©George Angelis/Shot by Gio

Τα suits

Η εύκολη επιλογή για γρήγορο και κομψό styling, είναι πάντα ένα κοστούμι, που έχει πλέον αποσυνδεθεί από το office look, αποτελώντας μέρος της καθημερινής γκαρνταρόμπας.

6 τάσεις για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο-6
©George Angelis/ Shot by Gio

Τα 00s

Η επιστροφή των 00s είναι πλέον ορατή σε λεπτομέρειες όπως τα bandeau tops, τα low rise παντελόνια, οι ζώνες αλυσίδες. Είναι λογικό άλλωστε η μόδα να στρέφεται σε πιο τολμηρές επιλογές. Οι αναβιώσεις παλαιότερων δεκαετιών δεν είναι άλλωστε κάτι νέο για τη μόδα.

Διαβάστε επίσης | Παντελόνι και μποτάκια: Οι πιο ωραίοι συνδυασμοί για το street style 

MHT