το-νέο-office-look-είναι-casual-cool-188681
©Acielle/Style du Monde

Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε πολλά από τα δεδομένα στη ζωή μας, ακόμα και τους αυστηρούς κώδικες του office look. Η καραντίνα στο σπίτι και το γεγονός πως η εργασιακή γκαρνταρόμπα περιελάμβανε μόνο φόρμες και ένα πουκάμισο για να δείχνουμε περιποιημένες στα Zoom calls, δημιούργησε νέες συνήθειες που όπως φαίνεται ήρθαν για να μείνουν. Το office look πλέον εμφανίζεται πιο χαλαρό, αφού όλοι μας θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την άνεση στην καθημερινότητά μας. Ακόμα και στη Wall Street της Νέας Υόρκης, οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στο γραφείο όχι με κοστούμια, αλλά με τζιν παντελόνια και πουκάμισα ή υφασμάτινα pants και T-shirts.

Η μόδα άλλωστε έχει πάντα την ικανότητα να προσαρμόζεται στα εκάστοτε δεδομένα. Καθώς οι περισσσότεροι από εμάς συνεχίζουν να υιοθετούν ένα πιο comfort look, είναι λογικό και η μόδα να στρέφεται προς αυτή την κατεύθυνση. Πώς διαμορφώνεται όμως το νέο office style; Ο φακός της Vogue αποτύπωσε εμφανίσεις από τους δρόμους της Νέας Υόρκης και συγκέντρωσε όλα αυτά τα κομμάτια που πρέπει να περιλαμβάνει η νέα γκαρνταρόμπα του γραφείου.

Τα σακάκια είναι πλέον oversized και συνδυάζονται με T-shirts. Πουκάμισα και φούστες σε χαλαρή γραμμή δημιουργούν comfort chic συνδυασμούς, το τζιν συνδυάζεται με masculine πουκάμισα και τα παπούτσια είναι φλατ, ακόμα και sneakers. Τα χρώματα ξεφεύγουν από το κλασικό μαύρο και γκρι, γίνονται πιο φωτεινά για να ανεβάζουν την ψυχολογία, ενώ επιτρέπονται ακόμα και αξεσουάρ όπως μια ψάθινη τσάντα. Οι γραμμές είναι ξεκάθαρα φαρδιές, αφού κανείς δεν αντέχει πια να περάσει μια ολόκληρη ημέρα με pencil φούστες και ψηλοτάκουνα.

Πριν την επιστροφή σας στο γραφείο, μελετήστε τις εμφανίσεις που προτείνει η Vogue και διαμορφώστε το office look που θα υιοθετήσετε το φθινόπωρο.

Το νέο office look είναι casual cool-1
©Acielle/Style du Monde
Το νέο office look είναι casual cool-2
©Acielle/Style du Monde
Το νέο office look είναι casual cool-3
©Acielle/Style du Monde
Το νέο office look είναι casual cool-4
©Jonathan Daniel Pryce
Το νέο office look είναι casual cool-5
©Jonathan Daniel Pryce
Το νέο office look είναι casual cool-6
©Jonathan Daniel Pryce
Το νέο office look είναι casual cool-7
©Sandra Semburg
Το νέο office look είναι casual cool-8
©Sandra Semburg
Το νέο office look είναι casual cool-9
©Sandra Semburg

Διαβάστε επίσης | 8 buy now or regret later αγορές για το φθινόπωρο

MHT