7-ανοιξιάτικα-χρώματα-που-ταιριάζουν-μ-219855
©Getty Images

Το τζιν παντελόνι αυτό το item που υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα. Σίγουρα θεωρείται τόσο ευέλικτο που ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα και κομμάτια της μόδας. Υπάρχουν όμως και κάποιες αποχρώσεις που το αναδεικνύουν περισσότερο στο καθημερινό street style και μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό ντένιμ.

Σημασία έχει και η απόχρωση του τζιν, αν πρόκειται δηλαδή για το ανοιχτόχρωμο used ντένιμ, το σκούρο τζιν ή το κλασικό μπλε. Την άνοιξη 2022, το ροζ, το πορτοκαλί,  το κίτρινο και το λιλά, θεωρούνται οι trending αποχρώσεις. Καθώς σχεδιάζουμε να φοράμε non stop τα τζιν κομμάτια της γκαρνταρόμπας, συγκεντρώσαμε αυτά τα χρώματα που θα επιλέξουμε στα τοπ και τα πανωφόρια της Άνοιξης, για όλους τους ντένιμ συνδυασμούς.

Ο style guide της Vogue με τα χρώματα που ταιριάζουν με όλα τα τζιν.

Το ροζ

Το ροζ σε κάθε απόχρωση, από το pastel pink μέχρι το φούξια, πρωταγωνιστεί στις τάσεις για την Άνοιξη 2022 και τον επόμενο χειμώνα, όπως έδειξε και η Valentino PP Pink collection. Το ροζ είναι αυτό που χρώμα που ταιριάζει ιδιαίτερα με το κλασικό μπλε τζιν, αλλά και με τα dark denim κομμάτια της συλλογής μας.

7 ανοιξιάτικα χρώματα που ταιριάζουν με όλα τα τζιν σας-1
©Pernille Teisbaek/ Instagram

Το πορτοκαλί 

Αυτή την άνοιξη κρατάμε σίγουρα χώρο στην γκαρνταρόμπα μας για το πορτοκαλί, ένα χρώμα φωτεινό και με θετική ενέργεια. Το πορτοκαλί ταιριάζει με τα used ντένιμ της γκαρνταρόμπας, δηλαδή με το πολύ ανοιχτό μπλε. Ειδικά αν έχετε vintage denim item, ο συνδυασμός με πορτοκαλί είναι super fresh.

7 ανοιξιάτικα χρώματα που ταιριάζουν με όλα τα τζιν σας-2
©Getty Images

Το λιλά 

Ένα απαλό χρώμα που επιστρέφει κάθε άνοιξη είναι το λιλά, που ταιριάζει και με όλα τα μπλε τζιν ή με το dark denim.

7 ανοιξιάτικα χρώματα που ταιριάζουν με όλα τα τζιν σας-3
©Xenia adonts/Instagram

Τα neutrals

Οι φαν του μινιμαλισμού ίσως προτιμούν να μένουν πιστές στα neutrals και την Άνοιξη. Το καφέ και οι αποχρώσεις τους έχουν ένα πιο κλασικό στυλ, γι’ αυτό και τα συνδυάζουμε με μπλε αλλά και λίγο ξεβαμμένα τζιν για ένα πιο vintage style.

7 ανοιξιάτικα χρώματα που ταιριάζουν με όλα τα τζιν σας-4
©Getty Images

Το κίτρινο 

Το κίτρινο και το πιο απαλό buttery yellow, που βλέπουμε στα street style της άνοιξης, ταιριάζουν με όλα τα ανοιχτόχρωμα τζιν κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

7 ανοιξιάτικα χρώματα που ταιριάζουν με όλα τα τζιν σας-5
©Getty Images

Το χακί 

Αποφύγετε τον συνδυασμό του χακί με πολύ σκούρο τζιν και επιλέξτε να το φορέσετε με πιο φωτεινό μπλε χρώμα.

7 ανοιξιάτικα χρώματα που ταιριάζουν με όλα τα τζιν σας-6
©Getty Images

Το πράσινο 

Το Gen Z Green, δηλαδή το πολύ φωτεινό πράσινο χρώμα, θα αναδείξει όλα τα dark denim items της γκαρνταρόμπας σας ή ακόμα και τα γκρι τζιν.

7 ανοιξιάτικα χρώματα που ταιριάζουν με όλα τα τζιν σας-7
©George Angelis/ Shot by Gio

Διαβάστε επίσης | Safari jacket: Η πιο ωραία εναλλακτική στο κλασικό μπλε ντένιμ