7-χρωματικοί-συνδυασμοί-μας-κάνουν-να-α-284492
©George Angelis/Shot by Gio

Τα catwalks της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-24, επανέφεραν τα muted χρώματα στο προσκήνιο, όπως το caramel, το butter ή το pumpkin. Οι σχεδιαστές αγκάλιασαν το tonal dressing από την κορυφή μέχρι τα νύχια και πειραματίστηκαν με πιο soft συνδυασμούς, δημιουργώντας ένα νέο και πιο απαλό color blocking.

Οι κανόνες του στυλ αυτή τη φορά έχουν αποχρώσεις από έναν ζεστό latte με πλούσια κρέμα ή έναν δυνατό espresso και η Vogue συγκέντρωσε τα ωραιότερα outfits που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το autumn dressing.

Κόκκινο και καραμελέ

Στο show του οίκου Tory Burch το bold κόκκινο πλαισίωσε το latte outfit, δίνοντας ένταση στην πιο muted γήινη παλέτα.

7 χρωματικοί συνδυασμοί μας κάνουν να ανυπομονούμε για το autumn dressing-1
©pixelfomula

Buttery yellow και cream

Ένα ακόμα tonal look αυτή τη φορά με την υπογραφή του οίκου Givenchy. Με την πρώτη ματιά αυτό το στυλ μπορεί να μοιάζει ομοιόμορφο, όμως έχει απαλές αντιθέσεις όπως το buttery yellow και το cream.

7 χρωματικοί συνδυασμοί μας κάνουν να ανυπομονούμε για το autumn dressing-2
©pixelformula

Γκρι και camel

Ο οίκος Miu Miu έδωσε μια high fashion διάθεση στα everyday basics όπως το γκρι φούτερ, το camel πανωφόρι και τα καφέ glossy loafers. Αυτό το look αναμειγνύει στην ουσία τρεις γκρι αποχρώσεις με δύο γήινες δημιουργώντας την τέλεια ισορροπία.

7 χρωματικοί συνδυασμοί μας κάνουν να ανυπομονούμε για το autumn dressing-3
©pixelformula

Γαλαζοπράσινο και buttermilk

Το βαθύ γαλαζοπράσινο χρώμα δείχνει ακόμα πιο elevated καθώς συναντά αυτή την buttermilk απόχρωση στην συλλογή του οίκου Lanvin.

7 χρωματικοί συνδυασμοί μας κάνουν να ανυπομονούμε για το autumn dressing-4
©pixelformula

Καφέ και cream

H European Fashion Features Director & Senior Fashion Projects Editor της Vogue Julia Hoobs, έγραψε για τον cortado rule που στην ουσία υποδηλώνει το τέλος των έντονων χρωματικών συνδυασμών της περασμένης δεκαετίας. Στη νέα εποχή το μοτίβο είναι το smart chic parisian uniform του οίκου Saint Laurent με την butterscotch pencil φούστα, τις καραμελέ γόβες, το cream top και τα καφέ γάντια, την μείξη δηλαδή των πιο low-key γήινων αποχρώσεων.

7 χρωματικοί συνδυασμοί μας κάνουν να ανυπομονούμε για το autumn dressing-5
©pixelformula

Κόκκινο και μαύρο

Αυτό το φθινόπωρο ξεχάστε για λίγο το black and white και υιοθετήστε το πιο bold κόκκινο και μαύρο, όπως πρότεινε και ο οίκος Ferragamo.

7 χρωματικοί συνδυασμοί μας κάνουν να ανυπομονούμε για το autumn dressing-6
©pixelformula

Καφέ και λευκό

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-24, ο οίκος Prada απομακρύνθηκε από τα flashy χρώματα και κινήθηκε σε γκρι και γήινες αποχρώσεις, με το milky white να δημιουργεί τις αντιθέσεις.

7 χρωματικοί συνδυασμοί μας κάνουν να ανυπομονούμε για το autumn dressing-7
©pixelformula

Διαβάστε επίσης | Soft loafers: Είναι το νέο classic

MHT