7-διαχρονικά-σανδάλια-που-δεν-ακολουθο-314204
©Getty Images

Τα φλατ σανδάλια που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, όμως υπάρχουν διαχρονικά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια, που βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της γκαρνταρόμπας και του καθημερινού dressing. Καθώς λοιπόν έχουμε σύμμαχο τον καλό καιρό και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, τώρα είναι η στιγμή να ανανεώσουμε το στυλ μας με νέα σχέδια που εκτός από το ότι θα δώσουν έναν trendy αέρα στα καλοκαιρινά ντυσίματα, θα μεταμορφώσουν τις εμφανίσεις μας. Παρόλο που μας αρέσουν οι πειραματισμοί, το καλοκαίρι στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται πολλά κομμάτια για να δημιουργήσουν ένα απόλυτα επιτυχημένο look που θα ξεχωρίσει. Το πιο σημαντικό είναι εκτός από τις τάσεις, να επενδύουμε σε σχέδια καλής ποιότητας που είναι διαχρονικά και κατά προτιμήση σε basic αποχρώσεις για να ταιριάζουν με τα πάντα.

Αυτό που έχει σημασία είναι τα σανδάλια του καλοκαιριού να είναι άνετα και να μας παρέχουν ευελιξία στους συνδυασμούς και παράλληλα να είναι αρκετά chic για να μπορέσουν να μας ακολουθήσουν σε κάθε καλοκαιρινό προορισμό ή στην πόλη ή στο νησί. Το καλοκαίρι 2024 όλη η προσοχή μας είναι στα φλατ σανδάλια που θα φορέσουμε μαζί με αέρινα φορέματα, λινά παντελόνια και κροσέ φορέματα και καθώς προετοιμάζουμε σιγά σιγά όλα τα κομμάτια που θα πάρουμε μαζί στη βαλίτσα διακοπών μας, κάνουμε μια γρήγορη αναδρομή για την απαραίτητη έμπνευση.

Η Vogue συγκέντρωσε τα καλύτερα φλατ σανδάλια σε basic στυλ για να κάνουμε την πρώτη αγορά της σεζόν: σανδάλια που δεν ακολουθούν τις τάσεις και μπορούν να φορεθούν αυτό το καλοκαίρι αλλά και τα επόμενα.

7 διαχρονικά σανδάλια που δεν ακολουθούν τις τάσεις-1
©Tod’s

Πέδιλα,Tod’s,Kalogirou

7 διαχρονικά σανδάλια που δεν ακολουθούν τις τάσεις-2
©Ancient Greek Sandals

Πέδιλα,Ancient Greek Sandals

7 διαχρονικά σανδάλια που δεν ακολουθούν τις τάσεις-3
©Prada

Πέδιλα,Prada

7 διαχρονικά σανδάλια που δεν ακολουθούν τις τάσεις-4
©Callista Crafts

Πέδιλα,Callista Crafts

7 διαχρονικά σανδάλια που δεν ακολουθούν τις τάσεις-5
©Massimo Dutti

Πέδιλα,Massimo Dutti

7 διαχρονικά σανδάλια που δεν ακολουθούν τις τάσεις-6
©Gianvito Rossi

Πέδιλα,Gianvito Rossi,Luisa World

7 διαχρονικά σανδάλια που δεν ακολουθούν τις τάσεις-7
©Tory Burch

Πέδιλα,Tory Burch

Διαβάστε επίσης | Ολόσωμο μαγιό: Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις για το καλοκαίρι 2024

MHT