7-γυαλιά-ηλίου-με-χρώμα-για-τα-funky-look-της-άνοι-212433
©@ninasandbech

Είναι αλήθεια πως συνήθως όσον αφορά τα αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας αποφεύγουμε τα statement και πολύ χαρακτηριστικά κομμάτια για να μπορούμε να επενδύσουμε σε διαχρονικά pieces που θα ταιριάζουν με όλα. Οι τάσεις της φετινής άνοιξης ωστόσο μας στρέφουν αναπόφευκτα στο χρώμα και τα bold στοιχεία, κάνοντας τα σκουρόχρωμα και πολύ classic αξεσουάρ όχι και τόσο πολυπόθητα. Στη θέση τους, βλέπουμε με ενθουσιασμό να αναδεικνύονται τα χρωματιστά, αυτά που μπορούν και μόνα τους να αλλάξουν τελείως το ύφος μιας εμφάνισης, δίνοντας funky και cool αέρα μόνο με μια κίνηση.

Ανάμεσά τους, και τα colorful γυαλιά ηλίου που όλο και συχνότερα βλέπουμε πια στις πιο ενημερωμένες influencers. Από τη Dua Lipa, στη Blanca Miro, τα χρωματιστά γυαλιά ηλίου είναι το αξεσουάρ που φωτίζει όλα τα look τους, ακόμη και τα πιο απλά, κάνοντάς να μοιάζουν extra και stylish χωρίς ουσιαστικά να χρειάζονται πολλή προσπάθεια. Αν και η επιλογή της απόχρωσης είναι τελείως προσωπική υπόθεση, και σίγουρα εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας σας, τα τα colorful γυαλιά που ξεχωρίζουν είναι αυτά σε φλούο αποχρώσεις, όπως πράσινες και κίτρινες.

Αν ένα ζευγάρι γυαλιά  σε φλούο χρώμα σας φαίνεται πολύ edgy για το στιλ σας, μπορείτε να στραφείτε σε πιο safe επιλογές, όπως το κόκκινο και το πορτοκαλί που είναι δύο από τις πιο trending αποχρώσεις τώρα. Το σχήμα των γυαλιών παίζει σημαντικό ρόλο για να είναι επιτυχημένη η αγορά που θα κάνετε, καθώς πρέπει να είναι αυτό που θα ταιριάζει ακριβώς στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Τα μικρά τετράγωνα αλλά και τα μεγάλα ρετρό 70s είναι αυτά που είναι πιο hot για τη φετινή άνοιξη, αλλά εσείς πρέπει να κινηθείτε με βάση τις ανάγκες σας. Επενδύστε σε ένα ζευγάρι εντυπωσιακό μεν, κατάλληλο να συνδυαστεί με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας δε.

7 γυαλιά ηλίου με χρώμα για τα funky look της άνοιξης-1
©Valentino

Γυαλιά ηλίου, Valentino

7 γυαλιά ηλίου με χρώμα για τα funky look της άνοιξης-2
©Kaleos

Γυαλιά ηλίου, Kaleos

7 γυαλιά ηλίου με χρώμα για τα funky look της άνοιξης-3
©The Attico

Γυαλιά ηλίου, The Attico

7 γυαλιά ηλίου με χρώμα για τα funky look της άνοιξης-4
©Karl Lagerfeld

Γυαλιά ηλίου, Karl Lagerfeld

7 γυαλιά ηλίου με χρώμα για τα funky look της άνοιξης-5
©Balenciaga

Γυαλιά ηλίου, Balenciaga

7 γυαλιά ηλίου με χρώμα για τα funky look της άνοιξης-6
©Loewe

Γυαλιά ηλίου, Loewe

7 γυαλιά ηλίου με χρώμα για τα funky look της άνοιξης-7
©Versace

Γυαλιά ηλίου, Versace

Διαβάστε επίσης | Αυτά τα παπούτσια είναι τόσο άνετα όσο τα sneakers