τα-neon-χρώματα-είναι-η-νέα-εμμονή-210616
©George Angelis/Shot by Gio

Τα χρώματα που επιλέγουμε να προσθέσουμε στο ντύσιμο μας μαρτυρούν σίγουρα κάτι για το στιλ αλλά και για τη διάθεσή μας τη δεδομένη στιγμή. Ανάλογα με την ψυχολογία μας, δοκιμάζουμε να πειραματιστούμε με το styling ή προτιμάμε να παραμείνουμε στην ασφάλεια των σκουρόχρωμων και μονοχρωματικών outfit, ώστε να μη χρειαστεί να βγούμε από τα νερά μας και να τραβήξουμε την προσοχή. Τι γίνεται όμως αν σας πούμε πως τα έντονα χρώματα έχουν πραγματικά θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία μας; Από φωτεινές αποχρώσεις, σε τολμηρές neon και eye-catching, το έντονο χρώμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου style και όχι τυχαία, αφού εκτός από στιλ, χαρίζει και ανεβασμένη διάθεση.

Μια ματιά στο street style της Κοπεγχάγης θα σας πείσει. Με bold και statement προσέγγιση, τα Scandi girls που λατρεύουμε να παρακολουθούμε για το στιλ τους, επιβεβαιώνουν πως το neon είναι τάση και αποτελεί την πιο cool πινελιά που μπορεί κανείς να προσθέσει ακόμη και στην πιο απλή εμφάνιση. Το ζητούμενο είναι να έχετε φαντασία και να μη φοβάστε να επενδύσετε σε κομμάτια που κλέβουν την παράσταση. Κασκόλ σε φλούο πράσινες αποχρώσεις, high heels ή και μπότες σε neon κίτρινο, τσάντες, πανωφόρια, πλεκτά σετ και πουλόβερ σε χρώματα όπως το πορτοκαλί της της βιταμίνης C, αλλά και το φούξια, είναι τα κομμάτια που ξεχώρισαν περισσότερο στους δρόμους της Δανέζικης πρωτεύουσας. Το αποτέλεσμα; Casual ντυσίματα που μεταμορφώνονται μέσα σε 5 λεπτά χάρη στην ένταση του χρώματος.

Το πώς θα αποφασίσετε να συνδυάσετε τις neon αποχρώσεις είναι στο χέρι σας. Σε μερικά σύνολα βλέπουμε ρούχα σε earthy και ουδέτερους τόνους να παντρεύονται με παπούτσια σε φλούο τόνους, ενώ σε άλλα η όρεξη για statement είναι μεγαλύτερη και έτσι παραπάνω από μια φωτεινές αποχρώσεις συνδυάζονται μεταξύ τους. Υπάρχουν προσεγγίσεις μίνιμαλ ή μάξιμαλ που προσαρμόζονται στο προσωπικό στιλ της κάθε γυναίκας, αρκεί να ξέρετε από πριν σε ποια περίσταση θα τις ενσωματώσετε. Για να πάρετε ιδέες, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο ωραία look με neon πινελιές:

Τα neon χρώματα είναι η νέα εμμονή-1
©George Angelis/Shot by Gio
Τα neon χρώματα είναι η νέα εμμονή-2
©ACIELLE / STYLEDUMONDE
Τα neon χρώματα είναι η νέα εμμονή-3
©ACIELLE / STYLEDUMONDE
Τα neon χρώματα είναι η νέα εμμονή-4
©George Angelis/Shot by Gio
Τα neon χρώματα είναι η νέα εμμονή-5
©George Angelis/Shot by Gio
Τα neon χρώματα είναι η νέα εμμονή-6
©ACIELLE / STYLEDUMONDE
Τα neon χρώματα είναι η νέα εμμονή-7
©George Angelis/Shot by Gio

Διαβάστε επίσης | Το νέο μίνιμαλ στυλ από το street style της Κοπεγχάγης

MHT