αυτό-το-τζιν-παντελόνι-ταιριάζει-με-όλ-251430
©Getty Images

Όποιο και να είναι το στιλ σας, το τζιν παντελόνι είναι ένα basic που σίγουρα θα αξιοποιείτε στην καθημερινότητα. Από skinny σε straight και baggy, τα τζιν έχουν επαναπροσδιοριστεί με κάθε πιθανό τρόπο μέσα στα χρόνια, αλλά κάποια μοντέλα καταφέρνουν να μένουν αναλλοίωτα fashionable όσες τάσεις και αν έρθουν.

Τα πιο δημοφιλή είναι φυσικά τα σχέδια της εταιρείας Levi’s. Από το 1873 που η Levi’s λάνσαρε το iconic ίσιο τζιν παντελόνι 501, οι γενιές διαδέχονταν η μία την άλλη και όλες ταύτιζαν τα casual σύνολά τους με το συγκεκριμένο σχέδιο που πέρασε στη συνείδηση του κόσμου ως το πιο απόλυτο denim piece. Μέχρι σήμερα, και παρόλο που η μόδα εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, το 501 δεν έχει σταματήσει να αποτελεί νούμερο ένα επιλογή των fashionistas, που όσο και αν τους αρέσει να πειραματίζονται πάντα προνοούν έχοντας στη ντουλάπα τους κλασικά σχέδια όπως αυτό.

Ο βασικός λόγος που το συγκεκριμένο τζιν δεν θα φύγει ποτέ από την πρώτη γραμμή είναι το fit του, το οποίο είναι όσο relaxed και κολακευτικό πρέπει για να αναδεικνύει κάθε σωματότυπο. Σε ίσια γραμμή και με λιτό σχεδιασμό, το 501 είναι ένα παντελόνι που εγγυάται την άνεση στην καθημερινότητα, όπως και αν το συνδυάσετε. Από loafers μέχρι μποτάκια όλα τα shoe trends του ταιριάζουν, και ειδικά τα sneakers που για εμάς φτιάχνουν το τέλειο combo.

Converse, Adidas Samba, New Balance, Jordans, χρωματιστά, λευκά ή μαύρα – όποιο και να είναι το στιλ των sneakers το 501 θα απογειώσει το cool vibe τους και θα τους χαρίσει μια timeless πινελιά που θα σφραγίσει με κομψότητα το look.

Shop the trend 

Αυτό το τζιν παντελόνι ταιριάζει με όλα τα sneakers-1
©Levi’s

Τζιν παντελόνι 501, Levi’s

Αυτό το τζιν παντελόνι ταιριάζει με όλα τα sneakers-2
©Levi’s

Τζιν παντελόνι 501, Levi’s

Αυτό το τζιν παντελόνι ταιριάζει με όλα τα sneakers-3
©Levi’s

Τζιν παντελόνι 501, Levi’s

Αυτό το τζιν παντελόνι ταιριάζει με όλα τα sneakers-4
©Levi’s

Τζιν παντελόνι 501, Levi’s

Διαβάστε επίσης | Crossbody τσάντες: Η πιο πρακτική επιλογή για τα everyday looks

MHT