Instagram @bellahadid
Instagram @bellahadid
Instagram @bellahadid

Bella Hadid: Το αγαπημένο της καλοκαιρινό φόρεμα είναι από αυτό το sustainable brand

H παραμονή στο σπίτι δεν σταμάτησε την αγάπη της Bella Hadid για τη μόδα, με το μοντέλο να μοιράζεται στο Instagram εμπνευσμένα σύνολα με έμφαση στη βιωσιμότητα.

Από τη στιγμή που το ξέσπασμα της πανδημίας ανάγκασε την Bella Hadid να απομονωθεί με την οικογένειά της στο εξοχικό σπίτι της μητέρας της στην Πενσυλβάνια, το supermodel απέκτησε πολλά χόμπι, όπως η κηπουρική, η μαγειρική και το ψάρεμα. Ωστόσο, η παραμονή της στο σπίτι δεν σταμάτησε την αγάπη της για τη μόδα, με το μοντέλο να μοιράζεται στο Instagram εμπνευσμένα σύνολα με sustainable διάσταση.

View this post on Instagram

Flower child🍯💛

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φοράει ένα λευκό διαφανές μεταξένιο φόρεμα με λουλούδια από το brand  Tank Air. Το ρομαντικό κομμάτι έμοιαζε βγαλμένο από τη δεκαετία του ’60, ενώ η ίδια χαρακτήρισε τον εαυτό της «παιδί των λουλουδιών».

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Αυτή η φωτογραφία βέβαια δεν είναι η πρώτη που τραβά η Hadid με το ιδιαίτερο καλοκαιρινό φόρεμα, αφού κατά τη διάρκεια της καραντίνας το συνδύασε με πράσινο Staud πανωφόρι, Fenty νέον γυαλιά και Ele Karela κολιέ, αποδεικνύοντας πως έχει βρει το νέο αγαπημένο της go-to κομμάτι.

Διαβάστε επίσης | Kαφτάνια: Το πιο κομψά φορέματα του καλοκαιριού

Scroll to Top