@beyonce
@beyonce
@beyonce

Beyoncé: Ποιο αξεσουάρ των 00s φέρνει πάλι στη μόδα;

Τα κολιέ-ταυτότητες επανέρχονται στο προσκήνιο από τη σταρ και μάλιστα με πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Όταν η Beyoncé αποφασίζει να φορέσει κοστούμι δεν μπορεί να μην αφήσει το στίγμα της με την εμφάνισή της. Πιο πρόσφατο παράδειγμα; Η τελευταία της επίσκεψη στο Λας Βέγκας στο πλευρό του συζύγου της Jay-Z, τον Μάρτιο που μας πέρασε.


©@beyonce

Η βασίλισσα της μουσικής βιομηχανίας αποφάσισε να μοιραστεί με τους 172 εκατομμύρια ακολούθους της το λευκό κοστούμι που επέλεξε με την στιλίστριά της, Zerina Akers, το οποίο είχε έναν πολύ μοναδικό τρόπο να ξεχωρίσει: τις χρυσές «ταυτότητες» με το όνομά της που κρέμονταν κατά μήκος του. Το σύνολο είναι δημιουργία του αμερικανικού brand Area και αποτελεί κομμάτι κλειδί της SS20 συλλογής του.


©@beyonce

Φυσικά, η εκδοχή που επιλέχθηκε για την Beyoncé ήταν customized, καθώς οι ταυτότητες που αναγράφουν κανονικά το όνομα του brand αντικαταστάθηκαν από αυτές με το όνομα της σταρ. Αντίστοιχες αλυσίδες είχε και στον λαιμό της με layered τρόπο, δίνοντας 00s και μάξιμαλ αέρα στη συνολική εμφάνιση και αποδεικνύοντας πως τα χαρακτηριστικά κολιέ της ραπ (και όχι μόνο) σκηνής είναι back in fashion.


©@beyonce

Διαβάστε επίσης | 5 τρικ μακιγιάζ που μας ομορφαίνουν (σύμφωνα με την επιστήμη)

Scroll to Top