Getty Images
Getty Images
Getty Images

Kate Middleton: Μία συλλογή με τις αγαπημένες της τσάντες

Η Δούκισσα του Cambridge λατρεύει να επενδύει σε τετράγωνα clutch με κοντό λουράκι, απογειώνοντας το απόλυτα κομψό στιλ της.

Για την Kate Middleton η κομψότητα είναι έμφυτη. Η απλότητα και η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι βασικά χαρακτηριστικά του στιλ της, το οποίο δεν περνά απαρατήρητο, όπως και το αξεσουάρ που δεν λείπει ποτέ από τις εμφανίσεις της. Τα τετραγωνισμένα μικρά clutch χειρός είναι το κομμάτι που δεν αποχωρίζεται ποτέ, ενώ φαίνεται ότι διατηρεί μία εντυπωσιακή συλλογή με τσάντες.

Τα σχέδια και τα χρώματα εναλλάσσονται ανάλογα με τα ρούχα της και συμπληρώνουν πάντα την χρωματική αρμονία στα σύνολά της. Συνήθως επιλέγει brands όπως Aspinal of London, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana κ.α., και επενδύει σε διαχρονικά κομμάτια που τονίζουν την ανάγκη για βιωσιμότητα και «λιγότερες, αλλά καλές αγορές», όπως είπε η Vivienne Westwood.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η οικονομική της κατάσταση της επιτρέπει να φορά κομμάτια που δεν είναι προσιτά για όλους, η κομψή Δούκισσα του Cambridge δεν παραλείπει να ρίχνει μία ματιά και σε πιο οικονομικές στιλιστικές επιλογές, όπως το Zara, από το οποίο έχει φορέσει κατά καιρούς διάφορα κομμάτια.

Δείτε εδώ μία συλλογή με τα ωραιότερα clutch που έχει κρατήσει η Kate Middleton:


Aspinal of London black croc Midi Mayfair
©Getty Images

Aspinal of London English lavender Midi Mayfair
©Getty Images

Alexander McQueen raffia Wicca bag
©Getty Images

Manu Atelier green leather top handle bag
©Getty Images

Mulberry black leather Mini Seaton
©Getty Images

Dolce & Gabbana rose Sicily
©Getty Images

Read more at vogue.co.uk

Διαβάστε επίσης | Το ανανεωμένο στιλ της Kate Middleton

Scroll to Top