η-keira-knightley-αποκαλύπτει-τη-δεύτερη-εγκυμοσύν-94216
©Getty Images

Η Keira Knightley περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της James Righton. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στο ετήσιο κοκτέιλ πάρτι J12 της Chanel στην Place Vendôme στο Παρίσι στις 2 Μαΐου, φορώντας ένα custom-made φόρεμα του οίκου Chanel σε κρεμ απόχρωση, που αναδείκνυε κομψά την κοιλιά της εγκυμοσύνης της.

Η Keira Knightley αποκαλύπτει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο πάρτι της Chanel-1
©Getty Images

Η Knightley, η οποία διατηρεί μακροχρόνια σχέση με τον οίκο Chanel από το 2006, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Edie Knightley Righton, το 2015. Ο Righton και η Knightley παντρεύτηκαν το 2013, σε στενό οικογενειακό κύκλο στη Γαλλία. Πρόσφατα, η Keira δήλωσε ότι οι γυναίκες δεν επιβραβεύονται όσο θα έπρεπε για τον «φυσικό και συναισθηματικό μαραθώνιο που βιώνουν όταν γίνονται μητέρες».

Και συνέχισε: «Είμαι σε ιδιαίτερα προνομιούχα θέση. Έχω απίστευτη υποστήριξη. Έχω σταθεί πολύ τυχερή στην καριέρα μου. Μπορώ να καλύψω οικονομικά τη «σωστή» φροντίδα των παιδιών μου και παρ’ όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πραγματικά δύσκολο», είπε και πρόσθεσε «Είναι ΟΚ να το λέμε αυτό».

Η Keira Knightley αποκαλύπτει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο πάρτι της Chanel-2
©Getty Images

Καλεσμένη της Chanel ήταν και η Lily-Rose Depp με τη μητέρα της Vanessa Paradis. Η Depp επέλεξε ένα κλασικό κοστούμι Chanel με μαύρες γόβες.

Η Keira Knightley αποκαλύπτει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο πάρτι της Chanel-3
©Getty Images

Η Naomi Campbell παρευρέθηκε επίσης στο πάρτι, φορώντας μια μακριά κάπα Chanel σε μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με ένα ψηλόμεσο παντελόνι.

Η Keira Knightley αποκαλύπτει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο πάρτι της Chanel-4
©Getty Images

Το show της Chanel Cruise 2020 πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαΐου στο Παρίσι. Δείτε εδώ τη συλλογή.

Read more at Vogue.co.uk

MHT