ένα-denim-που-δεν-μοιάζει-με-κανένα-άλλο-199273
©Press

Με στόχους την ποιότητα και την συνεχή εξέλιξη, η G-Star έχει γίνει πλέον συνώνυμη με την πρωτοπορία και την βιωσιμότητα. Το sustainability βρίσκεται στο επίκεντρο της εταιρείας, η οποία δεσμεύεται στην αποκλειστική χρήση βιώσιμων λύσεων για το μέλλον της μόδας και του περιβάλλοντος.

Ένα denim που δεν μοιάζει με κανένα άλλο-1
©Press

Η πιο πρόσφατη συλλογή της ανατρέχει στα archive κομμάτια του brand και τα εκσυγχρονίζει  μέσω της βιωσιμότητας. Τα key pieces για την σεζόν FW21 είναι denim πιστοποιημένα από τον οργανισμό Cradle to Cradle, που χρησιμοποιούν φυσικούς τρόπους βαφής, μη χημικούς για τον πλανήτη και sustainable βαμβάκι. Η ανδρική σειρά περιλαμβάνει ανανεωμένα διαχρονικά denim styles, ενώ στη γυναικεία σειρά πρωταγωνιστούν τα loose fits.

Ένα denim που δεν μοιάζει με κανένα άλλο-2
©Press

Συγκεκριμένα, οι άνδρες λάτρεις του brand θα βρουν στη νέα σειρά το πεντάτσεπο 3301 3D Slim ως το πιο κλασσικό στυλ, το καινούριο A-Staq ως το μοντέλο που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, αντλώντας στοιχεία από δύο iconic μοντέλα του brand, αλλά και το Grip 3D Relaxed Tapered ως την πιο φρέσκια εκδοχή των γαλλικών workwear παντελονιών με το χαρακτηριστικό chino κόψιμο.

Ένα denim που δεν μοιάζει με κανένα άλλο-3
©Press

Στη γυναικεία σειρά, επιστρέφει για την σεζόν FW21 το Kate Boyfriend, ένα jean με χαλαρή γραμμή, χαμηλό καβάλο και wide leg άνοιγμα. Μία ακόμη προσθήκη στην Boyfriend σειρά είναι το C-Staq 3D Boyfriend Crop, ένα versatile jean που φοριέται με δύο τρόπους, χαμηλόμεσο αλλά και ψηλόμεσο. Τέλος, τα 80s εμπνέουν το fit του Janeh denim, με επιρροές από τα American mom jeans σε πιο φαρδύ κόψιμο ψηλόμεσο. Σε αυτή τη version έχει ίσια γραμμή και αγκαλιάζει τέλεια το σώμα.

Ένα denim που δεν μοιάζει με κανένα άλλο-4
©Press

Περισσότερα εδώ.