εβδομάδα-μόδας-μιλάνου-οι-τοπ-style-moments-από-τ-242696
©Diesel

O Glenn Martens προσκάλεσε πέντε χιλιάδες άτομα να παρακολουθήσουν το Diesel show για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, μια κίνηση που στόχο είχε να δείξει πως η μόδα ανήκει σε όλους

Το show της Diesel χωρίστηκε στην ουσία σε τέσσερα κεφάλαια: ντένιμ, utility-wear, pop και artisanal, μιλώντας στη γλώσσα της νέας digital γενιάς. Τον κυρίαρχο ρόλο φυσικά κρατούσε φυσικά το signature jean, συνώνυμο της Diesel, το οποίο και παρουσιάστηκε σε κάθε πιθανή εκδοχή, ενώ φυσικά είδαμε και το απόλυτο denim-on-denim look, με φούστα, τζάκετ, παντελόνι, παπούτσια, όλα από ντένιμ. To expertise του brand στο τζιν φάνηκε και μέσα από ντένιμ mixed με τούλι και οργάντζα, κορσέδες, croc-print πάνω στο ύφασμα, distressed αλλά και washed τζιν. To utility-wear εκφράστηκε μέσα από cargo φορέματα και jersey σύνολα έτοιμα για το street style, όπως και το Diesel κοινό που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την συλλογή, με την πλειοψηφία να είναι κάτω των 26 ετών.

Η mini φούστα-ζώνη επέστρεψε σε silver απόχρωση παραμένοντας το ίδιο risky, και συνεχίζοντας το κεφάλαιο που ο Glenn Martens εγκαινίασε με την προηγούμενη συλλογή του και έγινε viral. Ανάμεσα στα τοπ fashion trends, συναντάμε και το cargo παντελόνι-όπως και σε πολλούς ακόμα οίκους-μόνο που η Diesel πρόσθεσε ακόμα περισσότερες τσέπες για ένα πιο έντονο military εφέ. Η κυριαρχία του Barbiecore συνεχίστηκε και στο Diesel catwalk, με ένα total pink outfit, βγαλμένο από τα 00s. Σατέν, κρόσσια, σκισίματα, όλες οι Y2K αναφορές ήταν παρούσες και απέδειξαν πως αυτή η αισθητική ήρθε για να μείνει.

Ανακαλύψτε τις τοπ style moments από το Diesel show για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι τοπ style moments από το Diesel show για την SS23-1
©Diesel
Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι τοπ style moments από το Diesel show για την SS23-2
©Diesel
Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι τοπ style moments από το Diesel show για την SS23-3
©Diesel
Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι τοπ style moments από το Diesel show για την SS23-3
©Diesel
Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι τοπ style moments από το Diesel show για την SS23-4
©Diesel

Διαβάστε επίσης | Τα 9 new basics για το στυλ του γραφείου

MHT