εβδομάδα-μόδας-παρισιού-οι-εμφανίσει-214313
©George Angelis/Shot by Gio

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού μόλις έχει ξεκινήσει και η λαμπερή πρωτεύουσα είναι γεμάτη fashion εικόνες. Μετά το νοσταλγικό σόου της Off-White, τη δεύτερη μέρα του fashion week, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην πρωτοποριακή κολεξιόν της Maria Grazia Chiuri για τον οίκο Dior. Στο σόου, η σύγχρονη κουλτούρα της τεχνολογίας συνάντησε τις κλασικές θηλυκές γραμμές του οίκου σε μια Next Era συλλογή που ξέφυγε από τα συνηθισμένα. Το Tuileries, ο χώρος που παρουσιάστηκε η επίδειξη, γέμισε λαμπερές προσωπικότητες της μόδας και το street style των καλεσμένων μας έβαλε αμέσως στο κλίμα για αυτό που θα ακολουθούσε.

Έτοιμος να απαθανατίσει τις δυνατότερες εικόνες, ο φωτογράφος της Vogue George Angelis, παρευρέθηκε έξω από το Dior runway και κατέγραψε τα σύνολα που αξίζει να προσέξουμε. Celebrities, fashion experts, σχεδιαστές και stylers που έδωσαν το παρόν φωτογραφήθηκαν με τα outfit που συνδύασαν, αφήνοντας στις εντυπωσιακές Dior δημιουργίες το δικό τους στίγμα. Κάποιο πιο urban chic, άλλα πιο glam, τα σύνολα που ξεχώρισαν ακολούθησαν την πάντα κομψή προσέγγιση του οίκου, χωρίς ωστόσο να χάνουν τη σύγχρονη διάσταση.

Iconic κομμάτια του οίκου, όπως it bags, combat boots και printed pants, έκλεψαν την παράσταση. Παράλληλα, κλασικά και διαχρονικά pieces όπως κεντημένα φορέματα, κάπες, καρό μίνι φούστες και cardigans απέδειξαν πως ακόμη και στις πιο stylish εμφανίσεις, η άνεση μπορεί να συνδυαστεί με το στιλ, όπως και το μοντέρνο με το κλασικό. Στοιχεία που έκαναν τη διαφορά, ήταν μικρά αξεσουάρ, όπως girly στέκες και γυαλιά ηλίου, επιβεβαιώνοντας πως στις λεπτομέρειες παίζεται το παιχνίδι.

Για την απαραίτητη έμπνευση, ανακαλύψτε τα look που αποτύπωσε ο φακός της Vogue και φυσικά κρατήστε σημειώσεις για τις εμφανίσεις της άνοιξης:

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι εμφανίσεις έξω από το Dior show-1
©George Angelis/Shot by Gio
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι εμφανίσεις έξω από το Dior show-2
©George Angelis/Shot by Gio
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι εμφανίσεις έξω από το Dior show-3
©George Angelis/Shot by Gio
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι εμφανίσεις έξω από το Dior show-4
©George Angelis/Shot by Gio
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι εμφανίσεις έξω από το Dior show-5
©George Angelis/Shot by Gio
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι εμφανίσεις έξω από το Dior show-6
©George Angelis/Shot by Gio
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι εμφανίσεις έξω από το Dior show-7
©George Angelis/Shot by Gio
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι εμφανίσεις έξω από το Dior show-8
©George Angelis/Shot by Gio
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι εμφανίσεις έξω από το Dior show-9
©George Angelis/Shot by Gio
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι εμφανίσεις έξω από το Dior show-10
©George Angelis/Shot by Gio

Διαβάστε επίσης | Οι 3 Dior τάσεις για το FW 2022-23

MHT