εβδομάδα-μόδας-παρισιού-όλες-οι-λεπτο-244474

“Διαφορετικά πρόσωπα, προοπτικές και φωνές, δημιουργούν ένα σύνολο”, ήταν το mantra του Pierpaolo Piccioli, ο οποίος μας προετοίμαζε εδώ και μέρες για την αποκάλυψη της Unboxing collection του οίκου Valentino για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, μέσα από τα social media.

H Unboxing συλλογή του Valentino είναι ένα γράμμα αγάπης προς την νεότητα και την διαφορετικότητα και φυσικά ποια άλλη θα μπορούσε να τα εκφράσει καλύτερα από την Zendaya, φίλη του Pierpaolo Piccioli και μούσα του οίκου, η οποία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του show με ένα fancy suit. Στη Valentino front-row, είδαμε επίσης την Ashley Park, την Nicola Peltz και τον Brooklyn Beckham, την Florence Pugh.

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Όλες οι λεπτομέρειες για την Valentino SS23 collection-1
©Valentino
1/7
Native Share

Όσο για το catwalk της Unboxing collection για την SS23;  Ο δημιουργός επανεφηύρε τους κώδικές του με μια συλλογή που εκφράζει την απογοήτευση μιας γενιάς αλλά και την ανάγκη της για επανάσταση. Αρχικά είδαμε να αλλάζει μορφή ένα στοιχείο τόσο βασικό όπως το Valentino V logo, που εντάχθηκε σε ένα pattern με το ένα V να διαδέχεται το άλλο, με την αποκάλυψη να γίνεται μέσα από το πρώτο look του catwalk.

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Όλες οι λεπτομέρειες για την Valentino SS23 collection-2

Οι nude αποχρώσεις κυριάρχησαν όπως και η ανάδειξη του σώματος, μέσα από ανοιχτές πλάτες. Σχεδόν όλοι οι τόνοι του δέρματος έκαναν την εμφάνισή τους στο catwalk, μια ακόμα κίνηση του Piccioli για να τονίσει την σημασία της συμπεριληπτικότητας.

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Όλες οι λεπτομέρειες για την Valentino SS23 collection-3
©Valentino
2/7
Native Share

Τα sequins και τα φτερά ήταν ένα ακόμα κεφάλαιο της Valentino SS23 collection, μέχρι να φτάσουμε στο φλογερό Valentino red.

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Όλες οι λεπτομέρειες για την Valentino SS23 collection-4
©Valentino
3/7
Native Share

Το φλογερό κόκκινο του Valentino επιστρέφει για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, με στόχο να επισκιάσει το PP Pink του χειμώνα. Έτσι το Valentino Rosso λάμπει ξανά, δεν είναι ούτε coral, ούτε πολύ φωτεινό. Ένα χρώμα που αποπνέει αισθησιασμό και έχει την ένταση να προσελκύσει τα βλέμματα. Μια αναφορά που αποτίει φόρο τιμής στον ιδρυτή του οίκου Valentino Garavani.

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Όλες οι λεπτομέρειες για την Valentino SS23 collection-5

Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Όλες οι λεπτομέρειες για την Valentino SS23 collection-6
©Valentino
4/7
Native Share
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Όλες οι λεπτομέρειες για την Valentino SS23 collection-7
©Valentino
5/7
Native Share
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Όλες οι λεπτομέρειες για την Valentino SS23 collection-8
©Valentino
6/7
Native Share
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Όλες οι λεπτομέρειες για την Valentino SS23 collection-9
©Valentino
7/7
Native Share

Διαβάστε επίσης | Τα 6 μεγαλύτερα bag trends από το street style