φόρεμα-με-φιόγκους-είναι-το-νέο-summer-essential-321000

Ας το παραδεχτούμε, οι φιόγκοι δεν ήταν ποτέ μια λεπτομέρεια που είχε την καθολική αποδοχή της μόδας. Στοιχείο ρομαντισμού και σύμβολο μιας άλλης ενδυματολογικής εποχής, οι φιόγκοι είναι ταυτισμένοι με την «κοριτσίστικη» αισθητική, τις πέρλες, τις παστέλ αποχρώσεις, τα βολάν. Είναι κομψοί και κάτι οικείο στο μάτι, αλλά όχι το element που θα εξιτάρει τους πάντες και θα κάνει τους σχεδιαστές να θέλουν να το ενσωματώσουν οπωσδήποτε στις συλλογές τους.

Αυτό μέχρι πρότινος τουλάχιστον, γιατί όπως όλα δείχνουν οι φιόγκοι αναβιώνουν, και ο λόγος είναι το Rodarte φόρεμα που φόρεσε η Kendall Jenner την άνοιξη. Λευκό και μακρύ, ο λόγος που ξεχώρισε δεν ήταν το θηλυκό του κόψιμο αλλά οι δύο μαύροι φιόγκοι που είχε στους ώμους. Με άλλα λόγια, η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά.

Από τότε, ολοένα και περισσότερα brands μιμούνται τη «συνταγή» του Rodarte και συμπεριλαμβάνουν στις συλλογές τους αέρινα, θηλυκά φορέματα με φιόγκους στα μανίκια. Δεν έχει σημασία το μήκος, αλλά το feminine κόψιμο και οι μικρές λεπτομέρειες, που τα κάνουν το νέο summer essential.

Shop the trend

Φόρεμα με φιόγκους: Είναι το νέο summer essential-1
©Agua By Agua Bendita

Μάξι φόρεμα με φιόγκους, Agua By Agua Bendita

Φόρεμα με φιόγκους: Είναι το νέο summer essential-2
©alice + olivia

Μάξι φόρεμα με φιόγκους, alice + olivia

Φόρεμα με φιόγκους: Είναι το νέο summer essential-3
©MSGM

Μίντι φόρεμα με φιόγκους, MSGM

Φόρεμα με φιόγκους: Είναι το νέο summer essential-4
©Bambah

Μίνι φόρεμα με φιόγκους, Bambah

Φόρεμα με φιόγκους: Είναι το νέο summer essential-5
©Zara

Μίνι φόρεμα με φιόγκους, Zara

Διαβάστε επίσης | Λευκό τζιν και φλατ σανδάλια: 5 συνδυασμοί για να φορέσετε με απόλυτο στυλ τα basics της γκαρνταρόμπας

MHT