φόρμες-και-kitten-heels-to-επόμενο-combo-που-θα-δοκιμάσ-304087
©@alexachung

Τα τελευταία χρόνια, και ειδικά μετά την καραντίνα, τόσο το athleisure, όσο και το loungewear, έχουν γίνει το νέο casual. Hoodies, ζακέτες, sneakers, μαλακά πλεκτά και φυσικά φόρμες έχουν κυριαρχήσει το street style και όπως όλα δείχνουν έχουν έρθει για να μείνουν, αφού οι insiders τους δίνουν συνεχώς νέα διάσταση με το styling που επιλέγουν να κάνουν.

Ένα από τα πιο πρόσφατα sporty chic combo που είδαμε και θα σπεύσουμε να υιοθετήσουμε είναι ο συνδυασμός της φόρμας με τα kitten heels. Αν και φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους, αυτά τα δύο κομμάτια έρχονται σε ισορροπία και μια από τις πρώτες που το επιβεβαιώνουν είναι η Alex Chung – φωτογραφιζόμενη στον καθρέφτη μας έδειξε πώς συνδύασε τη μοβ Adidas φόρμα της με μαύρα μοντέρνα kitten heels και σφράγισε πως η τάση έχει την έγκριση των καλύτερων.

View this post on Instagram

A post shared by Lucia Cuesta (@luciacuesta_)

Ένα αντίστοιχο αλλά λίγο πιο fancy combo είδαμε και από τη στιλίστρια Lucia Cuesta, η οποία φόρεσε και κόκκινες κάλτσες για να σπάσει τον black and white τόνο του συνόλου.

View this post on Instagram

A post shared by Lucia Cuesta (@luciacuesta_)

Την ίδια φόρμα σέταρε και με biker boots, αποδεικνύοντας πως το trend μπορεί να γίνει όσο ευέλικτο το θέλουμε.

Φόρμες και kitten heels: To επόμενο combo που θα δοκιμάσουμε-1
©Getty Images

Το street style μάλιστα, φέρνει στο προσκήνιο και τον συνδυασμό φόρμας με loafers – η επιτομή της άνεσης και της πρακτικότητας. Όπου και αν έχετε να πάτε μέσα στην ημέρα, αυτό το combo θα διασφαλίσει το comfort, ενώ παράλληλα θα χαρίσει στο στιλ σας έναν τελείως ανατρεπτικό αέρα που θ μαγνητίσει τα βλέμματα.

Διαβάστε επίσης | 5 ανοιξιάτικα πανωφόρια που προσαρμόζονται σε κάθε στιλ

MHT