h-vogue-greece-ιανουαρίου-υποδέχεται-τη-νέα-χρονι-254162

H Vogue Greece Ιανουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου με την Καθημερινή, μετρά αντίστροφα για το 2023 με νέες ελπίδες, νέα όνειρα και την λαμπερή Lily Collins που φωτογραφήθηκε αποκλειστικά στο εξώφυλλο. Η ηθοποιός λίγο πριν επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τον τρίτο κύκλο της σειράς Emily In Paris, κάνει το δικό της απολογισμό και μιλά για τις δυναμικές γυναίκες της ζωής της αλλά και τον χαρακτήρα της Emily που λάτρεψε τόσο η ίδια όσο και το παγκόσμιο κοινό. “Κατάλαβα αμέσως ότι θα ήταν κάτι ξεχωριστό, για το οποίο ήθελα να παλέψω. Είδα μεγάλο μέρος του εαυτού μου στην Emily. Ένιωσα σύνδεση μαζί της εξαρχής και ότι ήμουν το κατάλληλο άτομο για να την υποδυθεί», εξηγεί στη Sara Bailey.

¨Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας είναι αφιερωμένο στις αποφάσεις που παίρνουμε –ή και όχι– για τη νέα χρονιά, οι σελίδες του είναι γεμάτες με ανθρώπους που μας εμπνέουν, μας γεμίζουν αισιοδοξία και μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο φωτεινά”, γράφει η Editor-in-Chief της Vogue Greece Θάλεια Καραφυλλίδου.

H Vogue Greece Ιανουαρίου υποδέχεται τη νέα χρονιά με τη Lily Collins-1
©Cameron McCool
1/1
Native Share

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι φυσικά ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, που μιλά στη Vogue Greece Ιανουαρίου για την πολύ προσωπική παράσταση INK, που «γέννησε» με συνοδοιπόρο έναν νεαρό χορευτή μέσα στην καραντίνα και η οποία κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ρίχνοντας το online σύστημα αγορών του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. “Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα μοιραστώ με κάποιον άλλο κάτι που φτιάχνω για μένα. Ήταν, όμως, τόσο εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο ο Χάρης βούτηξε στο δικό μου σύμπαν, σαν να το δάγκωσε στην καρδιά, που ειλικρινά ήθελα να το δείξω στο κοινό. Θα τον δείτε στις τέσσερις από τις έξι επιπρόσθετες παραστάσεις στο Μέγαρο και μετά θα με ακολουθήσει στην παγκόσμια περιοδεία, όπου θα παίζουμε τον ρόλο εναλλάξ”, εξομολογείται στο Βλάση Κωστούρο.

Η Vogue Greece Ιανουαρίου συναντά τα πρόσωπα που άφησαν το αποτύπωμά τους αυτή τη χρονιά, καθώς ξεχώρισαν ο καθένας στον τομέα του, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια. Η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη,η επικεφαλής της Gagosian Athens Χριστίνα Παπαδοπούλου, ο εφευρετικός επιχειρηματίας Νίκος Δρανδάκης, ο Δημήτρης Καραβέλλας, διευθυντής του WWF Ελλάς, ο Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος, ο βραβευμένος με Michelin σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης, οι αδερφοί Καραμπατάκοι, αρχιτέκτονες και συνιδρυτές του K-Studio, η ζωγράφος Μαρία Φιλοπούλου, μιλούν στη Vogue Greece για όνειρα και επιθυμίες.

H Vogue Greece Ιανουαρίου υποδέχεται τη νέα χρονιά με τη Lily Collins-2

Ο Ιάπωνας Kei Ninomiya είναι ο ιδρυτής της σειράς noir που οδηγεί τη βιομηχανία του ρούχου στη νέα της εποχή, επαναπροσδιορίζοντάς την. Γι’ αυτό το όραμά του μιλά στο Filep Motwary. “Δεν ξεκινώ ποτέ από ένα mood-board. Φτιάχνω κάποια πρώτα δείγματα και συνεχίζω να δημιουργώ αυθόρμητα, ακολουθώντας το ένστικτό μου. Αυτή τη φορά σημείο εκκίνησης ήταν τα tailored jackets και η ανάγκη μου να βρω μια νέα μετάφραση για το μαύρο, που αποτελεί στοιχείο της υπογραφής μου”.

Η νέα χρονιά έρχεται συνήθως με resolutions και αποφάσεις. Πέντε συντάκτριες της Vogue Greece στέκονται προ των ευθυνών τους, και αναρωτιούνται αν θα βαδίσουν στην ίδια οδό ή θα αλλάξουν κάπως τη διαδρομή.

Μην χάσετε τη Vogue Greece Ιανουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου με την Καθημερινή.

MHT