η-ελένη-φουρέιρα-στη-vogue-greece-φεβρουαρίου-258743
©Alvaro Beamud Cortés

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, που έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο μετά την τεράστια επιτυχία της στο διαγωνισμό της Eurovision, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για τη Vogue Greece Φεβρουαρίου και μίλησε στο Βλάση Κωστούρο για τη νέα ζωή που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο, το κεφάλαιο που ανυπομονεί να ανοίξει και την διαδρομή της μέχρι να βιώσει την εμπειρία της μητρότητας.

“Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα.”, εξηγεί.

Η Ελένη Φουρέιρα στη Vogue Greece Φεβρουαρίου-1
©Alvaro Beamud Cortés

Η Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει να χτίσει ένα πιστό κοινό που την ακολουθεί στις συναυλίες και τη στηρίζει ενεργά σε κάθε της βήμα, όχι μόνο για την μουσική της. “Μπορώ να καταλάβω ότι μεγάλο μέρος του κοινού μου με εκτιμά όχι μόνο γι’ αυτό που κάνω στη σκηνή, αλλά και για τη διαδρομή μου, για τις φορές που έπεσα και σηκώθηκα. Αυτό με συγκινεί απεριόριστα. Είμαι σίγουρη ότι όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή, αρκεί να το θέλεις πολύ. Αν συνδυάσεις ταλέντο, πάθος, πείσμα και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις, όποια κι αν είναι η καταγωγή σου, η σεξουαλική σου προτίμηση ή το χρώμα στο δέρμα σου”.

Η Ελένη Φουρέιρα στη Vogue Greece Φεβρουαρίου-2
©Alvaro Beamud Cortés

Μην χάσετε τη συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα στο τεύχος της Vogue Greece Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με την Καθημερινή.

MHT