η-ελληνίδα-σχεδιάστρια-vassia-kostara-ορίζει-τα-city-looks-244702
©Vassia Kostara

Η εξέλιξη έρχεται πάντα μέσα από τις αλλαγές και η Ελληνίδα σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά αποδεικνύει πως δεν φοβάται να πειραματιστεί και να ακολουθήσει νέα μονοπάτια. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Xειμώνας 2022-23, επέλεξε να αφήσει την γνώριμη αισθητική της και να αναβιώσει παλιότερες δεκαετίες της μόδας, όπως τα so cool 90s. Στη νέα εποχή του το brand Vassia Kostara επανασυνδέεται με τις ρίζες του, κάτι που εκφράζεται και μέσα από την επιλογή της μητέρας της Βάσιας Κωσταρά ως μούσα γι’ αυτή την συλλογή.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Vassia Kostara ορίζει τα city looks του φθινοπώρου-1
©Vassia Kostara

Η νέα γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου στην ουσία αποτελείται από όλα αυτά τα κομμάτια που θα αναζητούσαμε στην ντουλάπα της μητέρας μας. Το μυστικό είναι πως αυτά τα items συνδυάζονται τώρα με τα πιο σύγχρονα κομμάτια της μόδας και έτσι γεννιέται ένα fresh στυλ. Δύο fashion γενιές συναντιούνται, μοιράζονται κοινές αξίες και ανταλλάσσουν ιδέες. Minimal και oversized γραµµές, έντονα χρώµατα όπως πράσινο, µπλε και κόκκινο, επιβλητικές µονοχρωµίες και δυναµικά patterns, συνέθεσαν το ιδανικό background της νέας απροσδόκητης συλλογής. Τα χαρακτηριστικά prints για άλλη µια φορά αποπνέουν µεγαλείο και ροµαντισµό µε την βασίλισσα παιώνια και τα τριαντάφυλλα να ξεχωρίζουν.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Vassia Kostara ορίζει τα city looks του φθινοπώρου-2
©Vassia Kostara

Το µονόγραµµα VΚ που κυριαρχεί σε πολλά από τα µοναδικά κοµµάτια του FW 22|23, διαμορφώνει μια νέα πιο edgy αισθητική που εκφράζει και τη νέα φιλοσοφία της Βάσιας Κωσταρά. Οι unisex επιλογές από πουκάµισα µέχρι σακάκια και καμπαρτίνες, ολοκληρώνουν μια κολεξιόν που απευθύνεται σε όλους. Η τεχνοτροπία των prints µε πινελιές ακουαρέλας και λαδιού και η µεταµόρφωση της σιλουέτας, καθιστούν το rebranding µονόδροµο ανεβάζοντας το αισθητικό επίπεδο. Ο ανασχεδιασµός του λογοτύπου, αναδεικνύει ακόµα πιο δυναµικά τον ευφάνταστο και καινοτόµο κόσµο της Βάσιας Κωσταρά. Από το χαρτί στο ύφασµα, και από την έµπνευση στη δηµιουργία αυτή η συλλογή ήρθε για να γεµίσει τη ζωή χρώµα και αισιοδοξία.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Vassia Kostara ορίζει τα city looks του φθινοπώρου-3
©Vassia Kostara

Η Βάσια άλλαξε και αλλάζουµε και εµείς! Το να µην φοβάσαι να ακολουθήσεις νέα µονοπάτια, την ώρα που το κοινό σε έχει συνδέσει µε κάτι συγκεκριµένο, ίσως και να είναι το µυστικό µιας πραγµατικά ελεύθερης ψυχής!

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Vassia Kostara ορίζει τα city looks του φθινοπώρου-4
©Vassia Kostara
Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Vassia Kostara ορίζει τα city looks του φθινοπώρου-5
©Vassia Kostara
Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Vassia Kostara ορίζει τα city looks του φθινοπώρου-6
©Vassia Kostara
Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Vassia Kostara ορίζει τα city looks του φθινοπώρου-7
©Vassia Kostara
Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Vassia Kostara ορίζει τα city looks του φθινοπώρου-8
©Vassia Kostara
Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Vassia Kostara ορίζει τα city looks του φθινοπώρου-9
©Vassia Kostara
Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Vassia Kostara ορίζει τα city looks του φθινοπώρου-10
©Vassia Kostara

Ανακαλύψτε την συλλογή στο www.vassiakostara.com