η-mcm-συστήνει-το-νέο-της-logo-lauretos-297276

Η νέα συλλογή SS24 του οίκου επαναπροσδιορίζει τους σχεδιαστικούς κώδικες της MCM που έχουν διαμορφώσει τη διάσημη οπτική υπογραφή της από το 1976. Ξεκινώντας με το ανανεωμένο λογότυπο, κάθε σχεδιαστικός πυλώνας έχει διαμορφωθεί μέσα από μια αλληλεπίδραση μεγέθους και κλίμακας, εισάγοντας μια νέα οπτική ταυτότητα που έχει τις ρίζες της τόσο στην κληρονομιά όσο και σε ένα όραμα για το μέλλον. Το νέο λογότυπο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη «Δάφνη», η οποία σηματοδοτεί τη νίκη και τη διαρκή ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς.

Το Lauretos, ακρογωνιαίος λίθος της συλλογής SS24, αποδομεί το κλασικό μοτίβο Visetos της MCM στο σύμβολο Laurel. Καθαρό και ισχυρό, το καινούργιο λογότυπο εισάγει μια σύγχρονη σύνθεση που δίνει νέα πνοή στον εμβληματικό στυλ της μάρκας με μοντέρνο και κομψό τρόπο.

Η MCM συστήνει το νέο της logo Lauretos-1

Διαθέσιμη σε καμβά με επικάλυψη και ζακάρ, η σειρά Lauretos περιλαμβάνει κλασικά σχέδια όπως τα αγαπημένα στυλ Weekender, Liz Shopper, Munich Tote Bag και Boston Bag, ενώ παράλληλα παρουσιάζει τη νέα Triangle bag καθώς και την πλήρη σειρά με αξεσουάρ. Η συλλογή είναι βασισμένη στη δέσμευση της MCM για ελευθερία κινήσεων και δίνει τη δυνατότητα να φοράει κανείς την τσάντα με τον δικό του τρόπο.

Η σειρά Lauretos θα είναι διαθέσιμη στην ομώνυμη Boutique της MCM (Ξάνθου 2, Αθήνα) από Νοέμβριο του 2023.

Η MCM συστήνει το νέο της logo Lauretos-2

LAURETOS ΚΑΜΒΑΣ

Σήμα κατατεθέν της συλλογής είναι η εισαγωγή του “Lauretos”, ένας εκσυγχρονισμός του κλασικού μοτίβου Visetos της MCM. Αναδεικνύοντας το MCM Laurel, το Lauretos εφαρμόζεται σε διάφορες πολυλειτουργικές τσάντες ημέρας και συμβολίζει το πάθος της μάρκας. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν παραλλαγές σε χρωματιστό επικαλυμμένο καμβά σε σιλουέτες με λουρί ώμου, tote, hobo, shopper και crossbody για γυναίκες, καθώς και μια ευρεία γκάμα μικρών δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης σακίδια πλάτης, totes, τσάντες ζώνης, messengers καθώς και πορτοφόλια, θήκες για κάρτες, θήκες, μπρελόκ, γούρια και ζώνες για άνδρες & unisex.

Η MCM συστήνει το νέο της logo Lauretos-3

LAURETOS JACQUARD

Ως πρωτοπόρος του κινήματος handsfree της MCM, το τελευταίο σχέδιο σακιδίου πλάτης συνδυάζει τη καινοτομία του νέου μοτίβου Lauretos Jacquard με την πολυλειτουργικότητα και την ελαφρότητα. Η σειρά Lauretos Jacquard περιλαμβάνει από τσάντες ώμου έως και τσάντες ζώνης, από totes έως σακίδια πλάτης, καθώς και μερικά ready-to-wear κομμάτια.

Η MCM συστήνει το νέο της logo Lauretos-4

MHT