η-τσάντα-του-φθινοπώρου-θα-είναι-supersized-245526
©Hailey Bieber/Instagram

Τα supermoderls και τα It girls κρατούν σχεδόν αποκλειστικά πλέον jumbo bags που χωρούν όλα τα απαραίτητα. Με τόσες επιλογές σε designer XXL τσάντες από οίκους όπως Saint Laurent, The Row, Balenciaga, Chanel, μας φαίνεται απόλυτα λογικό που αποφάσισαν να αφήσουν τις mini bags στην άκρη, επιλέγοντας την άνεση.

Η καπιτονέ Icare bag του οίκου Saint Laurent με το χρυσό logo, είναι η αγαπημένη των Zoe Kravitz και Hailey Bieber, με το πρακτικό μέγεθός της να την καθιστά την απόλυτη τσάντα για την πόλη και το γραφείο.

Η τσάντα του φθινοπώρου θα είναι supersized-1
©Loulou de Saison/Instagram

Το φθινόπωρο 2022 βλέπουμε τα It girls να επιλέγουν και την oversized slouchy bag του οίκου Chanel, αντί για την all-time classic flap bag. Άλλωστε η νέα τσάντα διατηρεί όλα αυτά τα Chanel χαρακτηριστικά, όπως η αλυσίδα ή το χρυσό logo, έχει όμως και το σωστό πρακτικό μέγεθος για να γίνεται μέρος της καθημερινότητας.

Η τσάντα του φθινοπώρου θα είναι supersized-2
©Rosie HW/Instagram

Η Rosie Huntington από την πλευρά της δηλώνει φαν της Amelia top handle bag του brand Khaite. Η ίδια η founder του label Catherine Holstein, σχεδίασε την τσάντα έχοντας στο μυαλό της icons όπως η Rosie, που αγαπά το super sleek στυλ, με τα σωστά polished αξεσουάρ. Η Amelia bag εκτός από πρακτική είναι και απόλυτα κομψή για να ταιριάζει με την αισθητική του supermodel, ενώ την συνοδεύει ακόμα και στα ταξίδια της όπως βλέπουμε.

Όσο για τον οίκο Balenciaga; Σίγουρα η motorcycle Le Cagole θεωρείται super τάση, όμως τα It girls που αναζητούν και την ευελιξία, επιλέγουν την trash bag που είδαμε και στο show της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23. Τα catwalks της Άνοιξης 2023 έδειξαν πως οι oversized τσάντες θα παραμείνουν στη μόδα και τη νέα χρονιά, όπως είδαμε στις συλλογές των Bottega Veneta και Louis Vuitton, άρα πρόκειται για μια επένδυση που σίγουρα αξίζει μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας. Tote bag ή pouch; Αρκεί να είναι XXL.

Διαβάστε επίσης | Τα χρώματα της σεζόν που φορούν τώρα στο street style

MHT