τα-χρώματα-της-σεζόν-που-φορούν-τώρα-στ-245476
©George Angelis/Shot by Gio

Το street style είναι πάντα ο καλύτερος οδηγός για να καταγράψουμε τις τάσεις που αξίζει να υιοθετήσουμε τη νέα σεζόν, και ειδικά όσον αφορά τα χρώματα, η πιο ζωντανή πηγή έμπνευσης για να αφήσουμε λίγο στην άκρη τις ουδέτερες αποχρώσεις και να τονώσουμε τις εμφανίσεις με ζωηρές και bold.

Κάποιες αναμενόμενες και κάποιες όχι τόσο, οι αποχρώσεις που είδαμε αυτές τις ημέρες στου δρόμους του Παρισιού μας έκαναν να θέλουμε να πειραματιστούμε με τους συνδυασμούς και το colorblocking. Από το statement φούξια που λάνσαρε πέρυσι ο οίκος Valentino, στο έντονο και δυναμικό μπλε ηλεκτρίκ, υπάρχει πάντα χώρος για mix and match και ιδιαίτερα combo που θα κάνουν τη διαφορά.

Φυσικά, τα αγαπημένα μας χρώματα θα τα βρείτε παρακάτω, σε έναν οδηγό με όλα αυτά που πρέπει να δοκιμάσετε τους επόμενους μήνες.

Τα χρώματα της σεζόν που φορούν τώρα στο street style-1
©George Angelis/Shot by Gio

Το μοβ επιστρέφει σε κάθε πιθανή εκδοχή του. Από το λιλά, την ήρεμη δύναμη, στο μελιτζανί και αυτό με τους μπλε υποτόνους, το μοβ είναι το χρώμα που πρέπει να εντάξετε στα σύνολα των ημερών που νιώθετε δυνατή, αποφασισμένη και winner.

Τα χρώματα της σεζόν που φορούν τώρα στο street style-2
©George Angelis/Shot by Gio

Το πράσινο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα που είδαμε στο street style. Εμπνευσμένο από την ομορφιά της φύσης, «γήινο» αλλά με δυναμική διάθεση και eye catching, προσαρμόζεται σε κάθε γκαρνταρόμπα, είτε το τολμήσετε all the way, είτε μέσα από διακριτικά αξεσουάρ.

Τα χρώματα της σεζόν που φορούν τώρα στο street style-3
©George Angelis/Shot by Gio

Το μπλε ηλεκτρίκ είναι η νέα χρωματική άφιξη που μας έχει ενθουσιάσει. Κατάλληλο για ευφάνταστο color blocking, αλλά και τόσο statement όσο χρειάζεται για να σταθεί μόνο του είναι ο νέος άσος που πρέπει να έχετε στο μανίκι σας.

Τα χρώματα της σεζόν που φορούν τώρα στο street style-4
©George Angelis/Shot by Gio

Το φούξια παραμένει στην πρώτη γραμμή της μόδας και όχι τυχαία. Σε total pink σύνολα, δεν έλειψε από το παριζιάνικο street style, αποδεικνύοντας πως δεν είναι μια τάση που προβλέπεται να χαθεί σύντομα.

Τα χρώματα της σεζόν που φορούν τώρα στο street style-5
©George Angelis/Shot by Gio

Τέλος, για τις λάτρεις του κλασικού, το street style δεν θα μπορούσε να μην έχει και ουδέτερες προτάσεις. Αποχρώσεις όπως μαύρο, λευκό και γκρι δεν βγαίνουν ποτέ εκτός, ενώ για να τις απογειώσετε μπορείτε να τις εντάξετε όλες μαζί σε ένα σύνολο.

Διαβάστε επίσης | Τα 9 shoe trends από το street style του Μιλάνου