τα-6-hair-trends-που-θα-αντιγράψουμε-από-το-street-style-του-245094
©George Angelis/Shot by Gio

Κάθε φορά που ένας μήνας fashion week ολοκληρώνεται στρεφόμαστε στο street style για να καταγράψουμε τις τελευταίες τάσεις. Αν και τα ρούχα είναι πρωταγωνιστές σε όλες τις fashion εικόνες, δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τα beauty look των it girls, ειδικά αυτά που υποδεικνύουν τα hair trends που θα ξεχωρίσουν τους επόμενους μήνες. Edgy κουρέματα, θηλυκά χτενίσματα και hair accessories μας τραβούν την προσοχή και μας βάζουν από την πρώτη στιγμή σε διάθεση πειραματισμού.

Από το viral flip bun στο ασύμμετρο καρέ, ο φωτογραφικός φακός της Vogue Greece αποτύπωσε όλα τα hairstyle που αξίζει να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε οποιαδήποτε αλλαγή. Για λίγη έμπνευση λοιπόν, μελετήστε τις φωτογραφίες με όλα τα hair trends παρακάτω:

Flip bun

Τα 6 hair trends που θα αντιγράψουμε από το street style του Παρισιού-1
©George Angelis/Shot by Gio

Το flip bun είναι το εύκολο χτένισμα που λάνσαρε λίγες μέρες πριν η Kim Kardashian και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε. Effortless, νεανικό και πολύ γρήγορο το συγκεκριμένο updo ετοιμάζεται στην κυριολεξία μέσα σε δύο λεπτά, και το μόνο που χρειάζεται για να το πετύχετε είναι καλοχτενισμένα μαλλιά και ένα κοκκαλάκι.

Χωρίστρα στο κέντρο

Τα 6 hair trends που θα αντιγράψουμε από το street style του Παρισιού-2
©George Angelis/Shot by Gio

Το πιο κομψό hairstyle του Παριζιάνικου street style είναι και το πιο απλό. Sleek, ίσια και με χωρίστρα στη μέση μαλλιά συνθέτουν το πιο διαχρονικό και elegant χτένισμα που μπορείτε να επιλέξετε, διασφαλίζοντας πως θα είστε εντυπωσιακή από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ στη βόλτα.

Soft waves

Τα 6 hair trends που θα αντιγράψουμε από το street style του Παρισιού-3
©George Angelis/Shot by Gio

Στον αντίποδα των ολόισιων μαλλιών, έρχονται τα soft wavy, μια επιλογή με περισσότερη κίνηση και πιο effortless διάθεση. Αν έχετε μακριά μαλλιά, είναι η κατάλληλη επιλογή για να τους δώσετε όγκο.

Ψηλή αλογοουρά

Τα 6 hair trends που θα αντιγράψουμε από το street style του Παρισιού-4
©George Angelis/Shot by Gio

Ένα ακόμη πολύ κομψό hairstyle είναι η ψηλή και αυστηρά πιασμένη αλογοουρά. Ο τρόπος να την κάνετε να δείχνει λίγο πιο παιχνιδιάρικη ωστόσο είναι αφήνοντας μερικά λεπτά τουφάκια να πέφτουν ανεπιτήδευτα μπροστά.

Little buns

Τα 6 hair trends που θα αντιγράψουμε από το street style του Παρισιού-5
©George Angelis/Shot by Gio

Αν έχετε όρεξη για κάτι cool και Gen Z inspired, το συγκεκριμένο χτένισμα με τα πολλά μικρά buns είναι το επόμενο που πρέπει να επιχειρήσετε.

Ασύμμετρο καρέ

Τα 6 hair trends που θα αντιγράψουμε από το street style του Παρισιού-6
©George Angelis/Shot by Gio

Για τις λάτρεις των short haircuts, το καρέ που προτείνει ανεπιφύλακτα το street style είναι ασύμμετρο και polished. Ιδανικό για τα στρογγυλά πρόσωπα που θέλουν να τονίσουν τις γωνίες τους, είναι ένα look που δεν θα σας απογοητεύει ποτέ.

Διαβάστε επίσης | Όλα τα trends που γεννήθηκαν στο SS23 show του Miu Miu

MHT