το-δεύτερο-διεθνές-συνέδριο-της-vogue-greece-έρχ-243063

H Vogue Greece και η Καθημερινή, διοργανώνουν το δεύτερο διεθνές συνέδριο Change Makers – Fashion: The Road Ahead, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 8 Νοεμβρίου. Για λίγες μόνο ημέρες, επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή και εξασφαλίστε μια από τις early bird συμμετοχές στα 60 ευρώ (έκπτωση -50%, αρχική τιμή 120 ευρώ).

Eπίτιμη καλεσμένη της Vogue Greece είναι η ηθοποιός Sharon Stone, μια από τις πιο ισχυρές φεμινιστικές φωνές στο σημερινό Χόλιγουντ, που υπερασπίζεται σθεναρά τη σημασία του να είσαι ο εαυτός σου. Μια αυθεντική leader που έρχεται να μοιραστεί την ιστορία της. Στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα βρεθούν επίσης κορυφαίες προσωπικότητες που εμπνέεουν με το έργο τους. Ο Olivier Rousteing, creative director του οίκου Balmain, ο Christian Louboutin, shoe designer και δημιουργός του ομώνυμου οίκου, ο iconic σχεδιαστής Jean Paul Gaultier, η ηθοποιός και ακτιβίστρια Sarah Rafferty, μαζί με άλλους σημαντικούς ομιλητές και συντονιστές διεθνούς κύρους, ανοίγουν ένα γόνιμο διάλογο γύρω από το νέο και συνεχώς μεταβαλλόμενου τοπίο της μόδας, που κινείται συνεχώς προς ένα πιο συμπεριληπτικό μέλλον.

Το συνέδριο Change Makers – Fashion: The Road Ahead εστιάζει σε βασικούς πυλώνες όπως τα NFTs, η θέση των brands στο metaverse, ο δρόμος για πιο βιώσιμες λύσεις στη μόδα, τα trends, το ελληνικό στοιχείο που συνεχίζει να κατακτά κορυφές, αλλά και το πόσο συνδεμένη είναι πάντα η μόδα με το σινεμά.

Προλάβετε εδώ τις early bird συμμετοχές στα 60 ευρώ (έκπτωση -50%, αρχική τιμή 120 ευρώ).

MHT