η-vogue-ανακοινώνει-διεθνώς-το-new-beginnings-issue-188946
©Photographer: Daniel Jackson, Fashion Editor: Alex Harrington.

Η Vogue ανακοίνωσε το project “New Beginnings”, ως το κοινό θέμα για τα τεύχη Σεπτεμβρίου 2021, η τρίτη ανάλογου είδους παγκόσμια εκδοτική συνεργασία για τις Vogue. Η πρωτοβουλία φέρνει μαζί όλες τις 27 εκδόσεις Vogue κάτω από τον τίτλο “New Beginnings”, σαν ένα δυνατό και έντονα συναισθηματικό σημάδι ενότητας και ένα μήνυμα ελπίδας για την παγκόσμια κοινότητα, κοιτάζοντας μπροστά σε έναν post pandemic κόσμο.

Το project περιλαμβάνει τις έντυπες εκδόσεις των Vogue με κοινό θέμα στα εξώφυλλα την ερμηνεία της δύναμης του ήλιου, ένα σύμβολο που μας ενώνει πριν εκκινήσουμε για μια νέα αρχή. Η πρώτη τέτοιου είδους συναρπαστική σειρά περιεχομένου που θα τρέχει σε digitalvideo και social, θα φέρει κοντά τους Vogue editors με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, για να συνεργαστούν σε μια αφήγηση μέσα από πολλαπλές πλατφόρμες, που θα φτάσει σε ένα κοινό μεγαλύτερο των 264 εκατ. ατόμων. Αυτό περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό profile με τις υπερδυνάμεις Miuccia Prada και Raf Simons, κορυφαία  fashion  stories με diverse πρόσωπα, νέες πολιτισμικές φωνές και σχεδιαστές από όλο τον πλανήτη, ενώ οι John Galliano και Tomo Koizumi αναδεικνύουν τη δύναμη της αειφορίας, επαναπροσδιορίζοντας iconic δημιουργίες.

«Το New Beginnings είναι μια έκφραση αισιοδοξίας, που απαντά σε όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στη μόδα και τον τρόπο που η βιομηχανία γίνεται πιο sustainable, συμπεριληπτική αλλά και πιο παγκόσμια», δήλωσε η Anna Wintour, Editorin-Chief και Global Editorial Director της Vogue και Global Chief Content Officer της Condé Nast. “Περιγράφει πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε γι’ αυτές τις αλλαγές, πόσο ουσιαστικές είναι και πόσο ευχάριστο είναι να βλέπεις μια βιομηχανία να ανανεώνει τον εαυτό της με αυτό τον τρόπο. Και η Vogue είναι ενθουσιασμένη που το γιορτάζει».

Το τεύχος “New Beginnings” της Vogue είναι η τρίτη παγκόσμια πρωτοβουλία από τη Vogue, που βρίσκει όλες τις εκδόσεις διεθνώς να συνεργάζονται κάτω από ένα κοινό εκδοτικό θέμα. Ακολουθεί το διεθνώς επιτυχημένο Creativity Issue της Vogue τον Ιανουάριο του 2021 και το Hope Issue τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το επόμενο τεύχος είναι και το πρώτο που παράγεται ως μέρος της νέας διεθνούς δημοσιογραφικής στρατηγικής της Condé Nast, που ανακοινώθηκε πέρυσι και η οποία σχεδιάστηκε για να ενώσει τα παγκόσμια κλάσης δίκτυα περιεχομένου της εταιρείας και να αναπτύξει μια δημοσιογραφία που οδηγεί τα νήματα σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο.

«Το New Beginnings αντιπροσωπεύει την ενέργεια της βιομηχανίας μόδας που προχωρά. Βρισκόμαστε σε μια χρονική στιγμή που η highfashion συναντά την αειφορία, το design συναντά την καινοτομία και το μέλλον της βιομηχανίας εξελίσσεται πιο γρήγορα από ποτέ», δήλωσε ο Editorin-Chief  της  British Vogue  και European Editorial Director Edward Enninful. «Μαζί, μέσα από ριζικές αλλαγές και γενναίες πρωτοβουλίες, είμαστε πιο κοντά στο σημείο που όλοι πρέπει να βρισκόμαστε: σε μια πιο συμπεριληπτική, diverse και με προοπτική ανανέωσης βιομηχανία. Μια βιομηχανία που παραμένει highfashion και λαμπερή, αλλά και περισσότερο ανοιχτή στο να ακούει τις προκλήσεις και να αντιμετωπίζει τις ευκαιρίες, αυτό μας πηγαίνει μπροστά. Αυτή πρέπει να είναι η ενέργεια που μας ωθεί μπροστά».

Τα “New Beginnings” τεύχη της Vogue θα δημοσιευτούν σε 20 γλώσσες και θα είναι διαθέσιμα τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue Scandinavia θα είναι και το λανσάρισμα της έκδοσης ως η νέα προσθήκη στην Vogue, μια αγγλόφωνη ψηφιακή και έντυπη πλατφόρμα που θα εκπροσωπεί τη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία και την Ισλανδία. Το πρώτο τεύχος της Vogue China με νέα Editorin-Chief τη Margaret Zhang θα κάνει το ντεμπούτο του ως μέρος αυτής της πρωτοβουλίας, σηματοδοτώντας μια στρατηγική αλλαγή και το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τη Vogue China.

Τα Vogue “New Beginnings”τεύχη θα είναι διαθέσιμα προς αγορά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο. #VogueNewBeginnings