η-vogue-στην-παρουσίαση-της-καλοκαιρινής-σ-235889
©Σπύρος Στεργίου

Το νέο ελληνικό brand Kióhne,  έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή, μπαίνοντας στη λίστα με τα μαγιό που σίγουρα θα μας συντροφεύουν το καλοκαίρι. Η συλλογή της σεζόν SS22 εντυπωσίασε με την ποιότητα των υλικών, το minimal chic design, το απλό και παράλληλα luxury style που επιβεβαιώνει τον κανόνα less is more. Ταυτόχρονα δίνοντας έμφαση στην βιωσιμότητα, επιβεβαίωσε πως είναι το Greek brand που έχει όλη την προσοχή μας τώρα.

Η Vogue στην παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής του brand Kiόhne-1
©Σπύρος Στεργίου

Η Vogue Greece βρέθηκε στην παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής στο rooftop του ξενοδοχείου The Modernist, εξερευνώντας τις αντιθέσεις που αποτελούν μέρος της σχεδιαστικής ταυτότητας του brand Kióhne στο σύνολο της, τη μορφολογία και τη σαγηνευτική ενέργεια της φύσης που συνυπάρχει με το αστικό περιβάλλον και την έντονη πολυφωνία του.

Η Vogue στην παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής του brand Kiόhne-2
©Σπύρος Στεργίου

Μαζί με τα κομψά ολόσωμα και τα διαχρονικά μπικίνι του brand Kióhne, ανακαλύψαμε τις all day τσάντες της συλλογής, τα άνετα σανδάλια και τα χειροποίητα κοσμήματα που αποτυπώνουν το λογότυπο του brand Kióhne για ένα κομψό και ταυτόχρονα stylish look.

Η Vogue στην παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής του brand Kiόhne-3
©Σπύρος Στεργίου

H Kióhne αντιπροσωπεύει την ουσία του καλοκαιριού που εκφράζεται με αρχιτεκτονική γεωμετρία, με τη νέα συλλογή να αποτελεί την ιδανική πρόταση για summer εμφανίσεις. Κάθε item μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, στην παραλία, αλλά και την πόλη, χτίζοντας μια καλοκαιρινή capsule γκαρνταρόμπα.

Ανακαλύψτε την συλλογή στο kiohne.com

MHT