η-zeus-δione-υπογράφει-τις-νέες-στολές-της-aegean-291427

Η Aegean ανανεώνει την εικόνα της, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο δημιουργίας και ανάπτυξης, συστήνοντας τις νέες στολές της με την υπογραφή της Zeus + Δione.

Οι νέες στολές που δημιουργήθηκαν υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και το σχεδιασμό του Marios Schwab, βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φιλοσοφία της AEGEAN και τη νέα εταιρική της εικόνα, ενσωματώνοντας, τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα, κώδικες και σύμβολα.

Η Zeus + Δione υπογράφει τις νέες στολές της Aegean-1

Με φόντο τη χρωματική παλέτα του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας, συνδυάζουν την παράδοση με τον μοντέρνο σχεδιασμό, δίνουν έμφαση στη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, συνεισφέροντας στο όραμα της εταιρίας για τη νέα εποχή και τη συνεχή βελτίωση τόσο της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επιβατών, όσο και της καθημερινότητας των ανθρώπων της. Η πρόταση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Zeus+Δione, περιλαμβάνει κομμάτια που συνθέτουν ένα πολυσχιδές μοτίβο στην ενδυμασία των πιλότων, των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους με προσεκτικά μελετημένες λεπτομέρειες, γεωμετρικές ασυμμετρίες και γραμμικά στοιχεία σε κλασικές φόρμες.

Η Zeus + Δione υπογράφει τις νέες στολές της Aegean-2

Παράλληλα, σε συνεργασία με την εταιρεία KORRES που πρωτοπορεί στην  κατηγορία των φυσικών καλλυντικών, παρουσιάζεται ένα σύγχρονο μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας. Το επαγγελματικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας που χαρακτηρίζει τη συλλογή μακιγιάζ της KORRES, εγγυάται την άψογη εμφάνιση και την άνεση του προσωπικού σε όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Η Zeus + Δione υπογράφει τις νέες στολές της Aegean-3

Από τις 23 Οκτωβρίου, οι πιλότοι, τα πληρώματα και το προσωπικό εδάφους της AEGEAN θα καλωσορίζουν τους επιβάτες της με τις νέες στολές, ολοκληρώνοντας με τον πιο δημιουργικό τρόπο την ανανέωση της νέας εταιρικής εικόνας της.

MHT