ημέρα-της-γυναίκας-υπέροχες-προτάσει-164957
©Press

Επίσημα πια στον μήνα Μάρτιο, και από τις πρώτες ημέρες του ξέρουμε πως είναι αφιερωμένος στις γυναίκες. Τις γυναίκες που διεκδικούν καθημερινά ό,τι τους ανήκει, τις λιγότερο δυναμικές, τις αυθόρμητες, τις πιο συνεσταλμένες – όλες τις γυναίκες που κάνουν αυτό τον κόσμο ομορφότερο με τα όνειρα και την ευαισθησία τους. Στις 8 Μαρτίου λοιπόν τις γιορτάζουμε παγκοσμίως, σε μια ημέρα αποκλειστικά για εκείνες, δημιουργημένη για να τους θυμίζει πόσα αξίζουν και πόσα μπορούν να κατακτήσουν.

Ημέρα της Γυναίκας: Υπέροχες προτάσεις για δώρα με την υπογραφή Politia Jewelry-1
©Press

Εμπνευσμένο από μια σειρά γυναικών, από γενιά σε γενιά με την ίδια αφοσίωση στο κόσμημα και την τέχνη του, το brand Politia Jewelry υπογράφει για χρόνια μοναδικές δημιουργίες φτιαγμένες από γυναίκες για γυναίκες. Ο στόχος; Κάθε γυναίκα που επιλέγει τα κοσμήματά του brand να αισθάνεται αυτοπεποίθηση, να ξέρει πως είναι μοναδική και ξεχωρίζει, χωρίς να χρειάζεται λεπτό να ανταγωνιστεί κάποια άλλη.

Ημέρα της Γυναίκας: Υπέροχες προτάσεις για δώρα με την υπογραφή Politia Jewelry-2
©Press

Διαμάντια, πολύτιμοι λίθοι, χρώματα, εκλεκτά υλικά και σύγχρονο design συναντιούνται για να συνθέσουν συλλογές που δεν μπορείτε να μην λατρέψετε. Λεπτεπίλεπτα και διακριτικά, αλλά πάντοτε with a twist, τα κοσμήματα του Politia Jewelry απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, οι οποίες στην ιστορία του brand παρομοιάζονται με τα «διαμάντια της ζωής μας». Έτσι λοιπόν οι γυναίκες πίσω από το επιτυχημένο label δεν θα μπορούσαν να μη τιμήσουν έμπρακτα την 8η Μαρτίου.

Ημέρα της Γυναίκας: Υπέροχες προτάσεις για δώρα με την υπογραφή Politia Jewelry-3
©Press
Ημέρα της Γυναίκας: Υπέροχες προτάσεις για δώρα με την υπογραφή Politia Jewelry-4
©Press

Με κάθε αγορά κοσμημάτων από την ιστοσελίδα του Politia Jewelry τον μήνα Μάρτιο, στηρίζετε και εσείς το “Women on Top”, οργανισμό αφιερωμένο στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση των γυναικών, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα δωριστεί εκεί. Ενωμένες και δυνατές, οι γυναίκες υποστηρίζουμε η μία την άλλη, ουσιαστικά, αλλά και με όμορφες κινήσεις. Ένα κομψό κόσμημα είναι ό,τι χρειάζεται για δώσετε χαρά και φως στις γυναίκες της ζωής σας, σφραγίζοντας την ημέρα τους με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.