καϊα-οι-city-bags-της-άνοιξης-έχουν-ελληνική-υ-174393
©ΚΑΪΑ
Η αλήθεια είναι πως ξεχάσαμε κάπως τις τσάντες τον τελευταίο χρόνο που περάσαμε κυρίως… στο σπίτι. Καθώς όμως βαδίζουμε προς την κανονικότητα, αναζητάμε την ιδανική city bag για όλους τους επόμενους μήνες. Στόχος μας είναι είναι η διαχρονικότητα, η επιλογή αξεσουάρ που θα μείνουν στην γκαρνταρόμπα μας και θα συνδυάζονται εύκολα με όλα τα look μας, από τα πρωινά office style του γραφείου, έως τα πιο relaxed weekend outfits. Το ενδιαφέρον μας κέρδισε το ελληνικό brand ΚΑΪΑ, που έχει τη δική του ιστορία. Ιδρύθηκε το 2019, έχει όμως expertise στην κατασκευή δερμάτινων χειροποίητων ειδών εδώ και σαράντα χρόνια, κάτι που αποδεικνύεται και από την έμφαση στη λεπτομέρεια.
ΚΑΪΑ: Οι city bags της άνοιξης έχουν ελληνική υπογραφή-1
©ΚΑΪΑ
Οι τσάντες ΚΑΪΑ βασίζονται στην απλότητα που πάντα έχει τη δύναμη να γοητεύει. Ξεχωρίζουν για τις μίνιμαλ καθαρές γραμμές, προσθέτοντας πόντους κομψότητας σε κάθε εμφάνιση. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία του ελληνικού brand ΚΑΪΑ, η ομορφιά που δεν ξεθωριάζει ποτέ, κάτι που μεταφράζεται σε elegant handmade τσάντες που ολοκληρώνουν κάθε city look. Ανακαλύψαμε όλα τα αξεσουάρ της νέας συλλογής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 και επιλέξαμε tote bags για όλες τις ώρες, μίνι σακίδια, flap bags ταχυδρόμου, crossbody τσάντες με αλυσίδα για χιαστί κράτημα.
ΚΑΪΑ: Οι city bags της άνοιξης έχουν ελληνική υπογραφή-2
©ΚΑΪΑ
Όσο για τα χρώματα; Εκτός από τα basic μαύρο και ταμπά, βάλαμε check και στα παστέλ ροζ και baby blue. Για τις βραδινές μας εμφανίσεις όμως επιλέγουμε μια κόκκινη mini bag.
ΚΑΪΑ: Οι city bags της άνοιξης έχουν ελληνική υπογραφή-3
©ΚΑΪΑ
ΚΑΪΑ: Οι city bags της άνοιξης έχουν ελληνική υπογραφή-4
©ΚΑΪΑ
ΚΑΪΑ: Οι city bags της άνοιξης έχουν ελληνική υπογραφή-5
©ΚΑΪΑ
ΚΑΪΑ: Οι city bags της άνοιξης έχουν ελληνική υπογραφή-6
©ΚΑΪΑ

Ανακαλύψτε τες στο www.kaialeathercrafts.com

Διαβάστε επίσης | Nostalgic fashion: 10 τσάντες με ρετρό διάθεση για να αποκτήσετε