κόκκινο-χρώμα-όλοι-οι-συνδυασμοί-για-ν-267479
©George Angelis/Shot by Gio

Όποια εποχή του χρόνου και αν διανύουμε, το κόκκινο χρώμα θα διεκδικεί πάντα μια θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Δυναμικό, εκθαμβωτικό και σύγχρονο, είναι ένα trend που δεν φεύγει ποτέ ουσιαστικά από τη μόδα – ακόμη και αν υπάρχουν χρονιές που οι τάσεις προτάσσουν τις πιο ήσυχες και ουδέτερες αποχρώσεις.

Αν αγαπάτε το statement dressing, το κόκκινο είναι ένα detail που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Τόσο σε μικρές δόσεις, όσο και στο total red, είναι ένα στοιχείο που εγγυάται την κομψότητα, όπως και τις εμφανίσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα. To street style το αποδεικνύει. Από τους πιο τολμηρούς, στους modern chic, οι συνδυασμοί που βασίζονται στο κόκκινο ήταν πολλοί για ακόμη μια φορά και εμείς συγκεντρώσαμε τους πιο επιτυχημένους για να εμπνευστείτε.

Κόκκινο χρώμα: Όλοι οι συνδυασμοί για να φορέσετε το trend of the moment-1
©George Angelis/Shot by Gio

Το πιο βασικό look της άνοιξης μπορεί να επιτευχθεί με ένα baggy τζιν και μια καπαρντίνα. Για να απογειωθεί ωστόσο, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένα κόκκινο cropped top που θα χαρίσει χρώμα και fresh αέρα στη συνολική εμφάνιση.

Κόκκινο χρώμα: Όλοι οι συνδυασμοί για να φορέσετε το trend of the moment-2
©George Angelis/Shot by Gio

Για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα μπορείτε την άνοιξη του 2023 να ανταλλάξετε το κλασικό denim jacket με ένα κόκκινο bomber πανωφόρι.

Κόκκινο χρώμα: Όλοι οι συνδυασμοί για να φορέσετε το trend of the moment-3
©George Angelis/Shot by Gio

Τολμηρό αλλά απόλυτα σαγηνευτικό, το total red look θα είναι πάντα ένας από τους πιο έξυπνους τρόπους να είστε best dressed.

Κόκκινο χρώμα: Όλοι οι συνδυασμοί για να φορέσετε το trend of the moment-4
©George Angelis/Shot by Gio

Ένας από τους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες είναι το κόκκινο με το ροζ. Ρομαντικά και trending, αυτά τα δύο χρώματα συνθέτουν τον ορισμό του «η ισχύς εν τη ενώσει».

Κόκκινο χρώμα: Όλοι οι συνδυασμοί για να φορέσετε το trend of the moment-5
©George Angelis/Shot by Gio

Αν το budget σας επιτρέπει να επενδύσετε σε ένα μόνο κόκκινο κομμάτι, θα προτείναμε να πειραματιστείτε με το μάξι πλεκτό φόρεμα.

Κόκκινο χρώμα: Όλοι οι συνδυασμοί για να φορέσετε το trend of the moment-6
©George Angelis/Shot by Gio

Για τις λάτρεις των matching set, ένα κόκκινο cropped jacket και ένα σορτς σε leather υφή αποτελούν τα ιδανικά it pieces για statement εμφανίσεις.

Κόκκινο χρώμα: Όλοι οι συνδυασμοί για να φορέσετε το trend of the moment-7
©George Angelis/Shot by Gio

Κόκκινο και σε αξεσουάρ; Το street style ψηφίζει «ναι» και επιβεβαιώνει πως οι κόκκινες τσάντες και παπούτια είναι η κίνηση-ματ για να αναβαθμίσετε ακόμη και το πιο «βαρετό» look.

Διαβάστε επίσης | 6 statement παντελόνια που θα αναβαθμίσουν το spring look

MHT