Getty Images
Getty Images
Getty Images

Leggings: 10 φθινοπωρινοί συνδυασμοί για να αποφύγετε τα στυλιστικά λάθη

Τα leggings είναι το item στο οποίο καταφεύγουμε κάθε φθινόπωρο για cosy looks. Πώς θα τα εντάξουμε όμως σωστά στο street style;

Έχουμε ταυτίσει τα leggings με την περίοδο της καραντίνας και την παραμονή στο σπίτι. Το φθινοπωρινό street style όμως μας αποδεικνύει πως μπορούμε να τα φορέσουμε ακόμα και στο γραφείο ή τη βραδινή έξοδο, αρκεί να κάνουμε τους σωστούς συνδυασμούς. Αυτό που έχουμε πάντα στο μυαλό μας όταν πρόκειται για leggings είναι πως πρέπει να ανακαλύψουμε τα σωστά τοπ, παπούτσια και πανωφόρια, για να αποφύγουμε τα στυλιστικά λάθη. Γι’ αυτό και η Vogue δημιούργησε τον οδηγό με τα leggings του φθινοπώρου και τους συνδυασμούς που θα γίνουν η έμπνευσή μας τους επόμενους μήνες.

Τα stirrup leggings είναι το item που επιλέγουν περισσότερο οι street stylers για να δημιουργούν 80s εμφανίσεις. Το μήκος του πουλόβερ ή του cardigan παίζει επίσης σημαντικό ρόλο και είναι καλύτερο να επιλέξετε σχέδια σε oversized γραμμή που φτάνουν στο ύψος των γοφών, αποφύγετε δηλαδή τα στενά τοπ. Τα leggings μπορούν να φορεθούν και μέσα από φορέματα σαν layer, συνδυασμένα με πέδιλα και γόβες, ενώ μας αρέσει ακόμα και ο συνδυασμός με clogs, αν θέλετε ένα πιο parisian chic αποτέλεσμα.

Για τις καθημερινές εμφανίσεις συνδυάστε το κολάν με combat boots, μακρύ πουλόβερ και ένα φαρδύ σακάκι, ενώ και οι στενές σουέντ μπότες μπορούν να λειτουρήσουν ιδανικά. Αν επιμένετε όμως σε πιο ροκ στυλ, μπορείτε να το συνδυάσετε και με cropped δερμάτινο τζάκετ, ένα look που βλέπουμε συχνά στο street style. Last but not least, φορέστε το legging με tweed σακάκι για τις βραδινές σας εμφανίσεις, όπως μας πρότεινε και ο οίκος Schiaparelli για φέτος.

Η πιο safe επιλογή είναι φυσικά το μαύρο legging, μπορείτε όμως να πειραματιστείτε και με prints.

Εμπιστευτείτε τις εμφανίσεις με leggings που συγκέντρωσε η Vogue, για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-22.


©Getty Images

©Schiaparelli

©Getty Images

©George Angelis/ Shot by Gio

©Getty Images

©Getty Images


©Getty Images

©Getty Images

 

Διαβάστε επίσης | 10 φθινοπωρινά κομμάτια που θα γίνουν σύντομα sold out

Scroll to Top