λιτές-γραμμές-κομψότητα-και-άποψη-στο-147098
©Polina Ellis

Η Polina Ellis δημιουργεί στο δικό της προσωπικό περιβάλλον από αρχέγονα στοιχεία – όπως η πέτρα και το χώμα – που ταυτίζεται με τη λιτότητα, η οποία χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία των κοσμημάτων της όλα αυτά τα χρόνια.

Λιτές γραμμές, κομψότητα και άποψη στο νέο showroom της Polina Ellis-1
©Showroom Polina Ellis

Γήινοι τόνοι και λιτές γραμμές στο εσωτερικό του καινούριου της χώρου, έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση στο εξωτερικό περιβάλλον του showroom, που μας γεμίζει ζωντάνια και αρμονία.

Λιτές γραμμές, κομψότητα και άποψη στο νέο showroom της Polina Ellis-2
©Polina Ellis

Μέσα σε αυτό τον χώρο, η Polina Ellis πειραματίζεται και ανακαλύπτει εκ νέου τις συλλογές της, με νέες φόρμες, πιο θηλυκές, πιο φρέσκες, πιο τολμηρές. Πιστή στον άρρητο σύνδεσμο με την ψυχή, επαναπροσδιορίζει τη συλλογή MINOTAVROS προσθέτοντας χρώμα με τουρμαλίνες, ακουαμαρίνες και αχάτες, και δημιουργεί την MITOS Capsule, αφιερωμένη αποκλειστικά στο μύθο του Θησέα και της Αριάδνης.

Λιτές γραμμές, κομψότητα και άποψη στο νέο showroom της Polina Ellis-3
©Polina Ellis

Δουλεύει σε λευκόχρυσο 18Κ με λευκά διαμάντια την επιβλητική συλλογή MYCENΑEAN, που έως τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο σε ασήμι και επανακυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα πετρών την γεμάτη συμβολισμό συλλογή της EYES.

Λιτές γραμμές, κομψότητα και άποψη στο νέο showroom της Polina Ellis-4
©Polina Ellis

Όλα τα νέα σχέδια διατίθενται στον καινούριο χώρο της Polina Ellis στην Κηφισιά, κατόπιν ραντεβού (τηλ. 211-4113338 – 6937053380) καθώς επίσης και στα καταστήματα iD Concept Stores (Κανάρη 12 – Κολωνάκι & Golden Hall), Benaki Museum Pavilion (Four Seasons Astir Palace Hotel) και Eleni Marneri Galerie (Λεμπέση 5, Μακρυγιάννη).

*Info: polinaellis.com | Facebook PolinaEllisJewellery | Instagram polinaellisjewellery