Polina Ellis
Polina Ellis
Polina Ellis

Λιτές γραμμές, κομψότητα και άποψη στο νέο showroom της Polina Ellis

Σε μία εποχή όπου πολλοί επιστρέφουν στις ρίζες τους, η Polina Ellis επιλέγει έναν χώρο που παραπέμπει στην ταυτότητα του brand της.

Η Polina Ellis δημιουργεί στο δικό της προσωπικό περιβάλλον από αρχέγονα στοιχεία – όπως η πέτρα και το χώμα – που ταυτίζεται με τη λιτότητα, η οποία χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία των κοσμημάτων της όλα αυτά τα χρόνια.


©Showroom Polina Ellis

Γήινοι τόνοι και λιτές γραμμές στο εσωτερικό του καινούριου της χώρου, έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση στο εξωτερικό περιβάλλον του showroom, που μας γεμίζει ζωντάνια και αρμονία.

 


©Polina Ellis

Μέσα σε αυτό τον χώρο, η Polina Ellis πειραματίζεται και ανακαλύπτει εκ νέου τις συλλογές της, με νέες φόρμες, πιο θηλυκές, πιο φρέσκες, πιο τολμηρές. Πιστή στον άρρητο σύνδεσμο με την ψυχή, επαναπροσδιορίζει τη συλλογή MINOTAVROS προσθέτοντας χρώμα με τουρμαλίνες, ακουαμαρίνες και αχάτες, και δημιουργεί την MITOS Capsule, αφιερωμένη αποκλειστικά στο μύθο του Θησέα και της Αριάδνης.


©Polina Ellis

Δουλεύει σε λευκόχρυσο 18Κ με λευκά διαμάντια την επιβλητική συλλογή MYCENΑEAN, που έως τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο σε ασήμι και επανακυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα πετρών την γεμάτη συμβολισμό συλλογή της EYES.


©Polina Ellis

Όλα τα νέα σχέδια διατίθενται στον καινούριο χώρο της Polina Ellis στην Κηφισιά, κατόπιν ραντεβού (τηλ. 211-4113338 – 6937053380) καθώς επίσης και στα καταστήματα iD Concept Stores (Κανάρη 12 – Κολωνάκι & Golden Hall), Benaki Museum Pavilion (Four Seasons Astir Palace Hotel) και Eleni Marneri Galerie (Λεμπέση 5, Μακρυγιάννη).

*Info: polinaellis.com | Facebook PolinaEllisJewellery | Instagram polinaellisjewellery

Scroll to Top