μετά-τις-mini-bags-αυτό-είναι-το-στιλ-που-θα-βλέ-257118
©Getty Images

Από τον οίκο Louis Vuitton στο ιταλικό brand Coperni, είναι παραπάνω από φανερό πως οι αναφορές των 00s ορίζουν σε μεγάλο βαθμό το design των αξεσουάρ για τη νέα χρονιά. Οι καμπύλες και οι πιο ρευστές γραμμές έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι, και ενώ το μίνιμαλ ύφος παραμένει στις τάσεις φαίνεται να επαναπροσδιορίζεται με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο.

Οι half moon bags ή αλλιώς hobo, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη. Με έμπνευση από τα πρώτα αντίστοιχα σχέδια που ανέδειξε ο Louis Vuitton στα 00s, ο Nicolas Ghesquière – από το δημιουργικό τιμόνι του οίκου – επαναφέρει την τάση και επιβεβαιώνει πως οι κυκλικές τσάντες έρχονται να αντικαταστήσουν τις viral mini και πιο τετραγωνισμένες. Οίκοι όπως Loewe και Fendi παίρνουν τη σκυτάλη και εμπλουτίζουν τη νέα πρόταση με hobo bags που όλες θα θέλαμε στη συλλογή μας.

View this post on Instagram

A post shared by coperni (@coperni)

Από γυάλινες μέχρι δερμάτινες, printed και χρωματιστές, οι half moon bags που αποτελούν must have τώρα δεν είναι σίγουρα κάτι συνηθισμένο. Αν και δεν πρόκειται για ένα πολύ εκκεντρικό σχέδιο, αποτελεί σίγουρα μια φρέσκια προσθήκη για κάθε γκαρνταρόμπα και ειδικά για τις γυναίκες που αναζητούν τον συνδυασμό άνεσης και στιλ. Ανάλογα με το μέγεθός τους, οι half moon bags μπορούν να είναι ιδιαίτερα ευρύχωρες, ενώ δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Όπως και αν τις φορέσετε, μπορούν να προσαρμοστούν day to night.

Aν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, οι χρωματιστές επιλογές του οίκου Fendi είναι ιδανική πρόταση, ενώ για τις λάτρεις του edgy το δίδυμο του Coperni έχει μια σειρά από πρωτότυπα σχέδια που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σας.

Shop the trend 

Μετά τις mini bags, αυτό είναι το στιλ που θα βλέπουμε παντού φέτος-1
©Miu Miu

Τσάντα από δέρμα Wander , Miu Miu

Μετά τις mini bags, αυτό είναι το στιλ που θα βλέπουμε παντού φέτος-2
©Fendi

Τσάντα από δέρμα, Fendi

Μετά τις mini bags, αυτό είναι το στιλ που θα βλέπουμε παντού φέτος-3
©Khaite

Τσάντα από δέρμα, Khaite

Μετά τις mini bags, αυτό είναι το στιλ που θα βλέπουμε παντού φέτος-4
©Alaia

Λεοπάρ τσάντα, Alaia

Μετά τις mini bags, αυτό είναι το στιλ που θα βλέπουμε παντού φέτος-5
©Loewe

Τσάντα από δέρμα, Loewe

Μετά τις mini bags, αυτό είναι το στιλ που θα βλέπουμε παντού φέτος-6
©Coperni

Τσάντα γυάλινη, Coperni

Μετά τις mini bags, αυτό είναι το στιλ που θα βλέπουμε παντού φέτος-7
©Zara

Τσάντα με χάντρες, Zara

Διαβάστε επίσης | 6 τσάντες σε έκπτωση που αξίζει να αποκτήσετε τώρα