6-τσάντες-σε-έκπτωση-που-αξίζει-να-αποκτ-256837
©Getty Images

Οι εκπτώσεις του χειμώνα έχουν ξεκινήσει και μας προκαλούν να αποκτήσουμε όλα εκείνα τα pieces που δεν τολμούσαμε να αγοράσουμε για να μη βγούμε εκτός budget. Παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες – ειδικά τσάντες που είναι η αδυναμία μας – βρίσκονται στη shopping list μας σε πιο προσιτές τιμές και φυσικά υπόσχονται να ανανεώσουν το στιλ και την εικόνα μας, πράγμα που έχουμε πολλή ανάγκη μιας και υποδεχθήκαμε μόλις το νέο έτος.

Αν και σκοπεύουμε να επενδύσουμε σε διάφορα κομμάτια, οι it bags είναι οι πρώτες στη λίστα μας. Με διαχρονική αξία και απαράμιλλο στιλ, μια καλή τσάντα εγγυάται πως θα καθιστά best dressed ακόμη και την πιο απλή εμφάνιση, ενώ είναι σίγουρο πως θα αξιοποιηθεί σε βάθος χρόνου, ακόμη και για κάποιες σεζόν μείνει εκτός. Όποιο και αν είναι το στιλ της λοιπόν, είναι οπωσδήποτε must αγορά την περίοδο των εκπτώσεων.

Ρίχνοντας μια αναλυτική ματιά στη συλλογή σας, εξετάστε πού υπάρχει «κενό» και επενδύστε στο αντίστοιχο piece. Από ευρύχωρες totes για το γραφείο σε mini shoulder bags με 90s vibes, σίγουρα θα υπάρχει ένα στιλ που λείπει από τη ντουλάπα σας και αν αποκτήσετε τώρα θα σας λύσει τα χέρια. Με έμφαση στη λεπτομέρεια, τα ποιοτικά υλικά, το ευέλικτο χρώμα και το σύγχρονο design, όλες οι τσάντες που βρίσκονται τώρα στην πρώτη γραμμή είναι φτιαγμένες για να κάνουν dress up κάθε look.

Εμείς, θα προτείναμε σίγουρα σχέδια πρακτικά για την καθημερινότητα, όπως οι crossbody τσάντες αλλά και οι βολικές bucket. Αν και η μαύρη απόχρωση είναι η πιο ασφαλής επιλογή, θα λέγαμε να μη διστάσετε να πειραματιστείτε με το χρώμα, είτε πρόκειται για κάποιο σκούρο μοβ ή μπλε, είτε για κάτι πιο ζωηρό όπως το trending ροζ.

Shop with sales

6 τσάντες σε έκπτωση που αξίζει να αποκτήσετε τώρα-1
©Callista Crafts

Τσάντα ώμου, Callista Crafts

6 τσάντες σε έκπτωση που αξίζει να αποκτήσετε τώρα-2
©Valentino

Crossbody bag, Valentino

6 τσάντες σε έκπτωση που αξίζει να αποκτήσετε τώρα-3
©Park House

Τσάντα πουγκί, Park House

6 τσάντες σε έκπτωση που αξίζει να αποκτήσετε τώρα-4
©Zadig et Voltaire

Τσάντα με αλυσίδα, Zadig et Voltaire, Attica

6 τσάντες σε έκπτωση που αξίζει να αποκτήσετε τώρα-5
©Jil Sander

Tote bag, Jil Sander

6 τσάντες σε έκπτωση που αξίζει να αποκτήσετε τώρα-6
©By Far

Mini shoulder bag, By Far

Διαβάστε επίσης | Ψηλές μαύρες μπότες: Θα τις φορέσετε non-stop

MHT