μίνι-φούστες-και-sneakers-οι-συνδυασμοί-των-best-dress-312546
©Getty Images

Οι μίνι φούστες είναι η αλάνθαστη επιλογή μας για κάθε μέρα της άνοιξης και φυσικά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μόδας. Το δίλημμα που προκύπτει είναι με ποια παπούτσια θα τις συνδυάσετε και η απάντηση βρίσκεται στα sneakers. Το combo μίνι φούστα και sneakers, είναι cool αλλά και σοφιστικέ, γι’ αυτό και έχει βρει τόσο μεγάλη ανταπόκριση μεταξύ των best dressed του street style.

Οι κορυφαίοι οίκοι όπως Gucci, Ermanno Scervino, Courrèges και Isabel Marant, τοποθέτησαν τις ultra mini skirts στο επίκεντρο. Φούστες με σκίσιμο, με πιέτες, balloon, δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψουμε αυτή που ανταποκρίνεται περισσότερο στο προσωπικό στυλ σας. Όσο για τα σωστά sneakers που ταιριάζουν σε κάθε skirt trend, αρκεί να ακολουθήσετε τον οδηγό της Vogue με τις καλύτερες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε.

Μίνι φούστες και sneakers: Οι συνδυασμοί των best dressed που θα ακολουθήσουμε non-stop-1
©Getty Images

Μίνι τζιν φούστα και μαύρα sneakers

Ένα στυλ για τους λάτρεις του bohemian look από τα 00s και όχι από τα 70s. Αντί για τα κλασικά λευκά sneakers, ολοκληρώστε το στυλ με ένα ζευγάρι sporty sneakers.

Μίνι φούστες και sneakers: Οι συνδυασμοί των best dressed που θα ακολουθήσουμε non-stop-2
©Getty Images

Structured φούστα και ορειβατικά sneakers

Οι αντιθέσεις είναι αυτές που κάνουν ενδιαφέρον ένα outfit, όπως ένα structured σετ με elegant αισθητική μαζί με ένα ζευγάρι ορειβατικά sneakers όπως τα Salomon.

Μίνι φούστες και sneakers: Οι συνδυασμοί των best dressed που θα ακολουθήσουμε non-stop-3
©Getty Images

Μίνι φούστες και adidas Originals Samba sneakers

Τα adidas Originals Samba αυτή τη στιγμή είναι τα πιο δημοφιλή sneakers που έφεραν την επανάσταση σε κάθε dress code. Οι εμβληματικές three stripes χαρίζουν ένα cool touch που μεταμορφώνει κάθε outfit με preppy αισθητική. Αρκεί να τα συνδυάσετε με μια σοφιστικέ micro skirt μαζί με blazer.

Μίνι φούστες και sneakers: Οι συνδυασμοί των best dressed που θα ακολουθήσουμε non-stop-4
©Getty Images

Μίνι φούστα με σκίσιμο και λευκά sneakers

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια αφορμή για να αναδείξετε τα πόδια σας μέσα από μίνι φούστες με σκίσιμο. Γι’ αυτό το skirt trend επιλέξτε ένα cool jacket όπως το bomber και ένα ζευγάρι κλασικά λευκά sneakers όπως τα Nike Air Force.

Διαβάστε επίσης | Trend Alert: Τα sneakers της άνοιξης δεν θα είναι λευκά

MHT