μίνι-τζιν-φούστα-9-συνδυασμοί-που-θα-κά-187377
©Getty Images

Οι τάσεις στη μόδα έρχονται και φεύγουν, νέα It things προστίθενται συνεχώς στη λίστα με τα fashion essentials και άλλα μπαίνουν έστω και για λίγο στο παρασκήνιο. Υπάρχουν όμως και αυτά τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που έχουν αποδείξει τη διαχρονική τους αξία και περνούν από σεζόν σε σεζόν. Ένα από αυτά είναι και η τζιν μίνι φούστα, ένα κομμάτι συνώνυμο με το street style που έχει εδραιωθεί.

Η τζιν μίνι φούστα λόγω της φύσης της ταιριάζει περισσότερο σε casual εμφανίσεις ή και casual chic, ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα επιλέξουμε κάθε φορά. Εκτός από την κλασική τζιν φούστα, υπάρχει και αυτή με τα κουμπιά κατά μήκος ή και η φούστα με patchworks, για ένα πιο 70s-inspired look. Τους καλοκαιρινούς μήνες φοράμε τη τζιν φούστα με Birkenstocks ή σανδάλια, ενώ το φθινόπωρο προσθέτουμε sneakers και αρβυλάκια. Για ισορροπημένα outfit φορέστε τες με απλά λευκά tshirts και διακριτικά αξεσουάρ, με ένα oversized λευκό πουκάμισο για parisian chic αέρα ή με μια μποέμ ζακέτα με κρόσσια. 

Το street style και το Instagram για ακόμα μια φορά μας δίνουν την απαραίτητη έμπνευση για να συνδυάσουμε τη τζιν φούστα στο καθημερινό μας στυλ. Η Vogue συγκέντρωσε τις ωραιότερες ιδέες για το καλοκαίρι αλλά και τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες.

Μίνι τζιν φούστα: 9 συνδυασμοί που θα κάνετε μέχρι το φθινόπωρο-1
©Getty Images
Μίνι τζιν φούστα: 9 συνδυασμοί που θα κάνετε μέχρι το φθινόπωρο-2
©Getty Images

Μίνι τζιν φούστα: 9 συνδυασμοί που θα κάνετε μέχρι το φθινόπωρο-3
©Getty Images
Μίνι τζιν φούστα: 9 συνδυασμοί που θα κάνετε μέχρι το φθινόπωρο-4
©Getty Images

Μίνι τζιν φούστα: 9 συνδυασμοί που θα κάνετε μέχρι το φθινόπωρο-5
©Jeanne Damas/Instagram
View this post on Instagram

A post shared by Juny (@junybreeze)

Διαβάστε επίσης | 6 comfort chic τάσεις που θα ακολουθούμε μέχρι το φθινόπωρο

MHT