μπορεί-ένας-υπολογιστής-να-σας-χαρίσε-124966
©HP

Η εποχή που ο χώρος εργασίας περιοριζόταν στο γραφείο μας έχει πλέον περάσει. Σήμερα, η νέα γενιά επαγγελματιών δουλεύει από το laptop όπου και αν βρίσκεται, κάτι που σημαίνει πως ο υπολογιστής είναι πλέον η προέκταση του εαυτού μας. Με αυτό το σκεπτικό, η HP παρουσιάζει έναν premium υπολογιστή, ο οποίος είναι ελαφρύτερος από ένα κιλό.

Μπορεί ένας υπολογιστής να σας χαρίσει νέα επίπεδα ελευθερίας στην εργασία;-1
©HP

Το HP Elite Dragonfly είναι το πιο ελαφρύ compact επαγγελματικό convertible laptop στον κόσμο με βάρος λιγότερο από ένα κιλό, κατασκευασμένο από μαγνήσιο για αντοχή και με ένα επιβλητικό ιριδίζον μπλε χρώμα. Χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό και τα μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, προσφέρει περισσότερη ελευθερία για ασφαλή εργασία και σύνδεση από οπουδήποτε.

Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, που τον καθιστούν έναν από τους πλέον περιζήτητους υπολογιστές στη παγκόσμια αγορά, η HP δείχνει έμπρακτα και την οικολογική της συνείδηση. Το HP Elite Dragonfly έχει ακόμα μια πρωτιά, καθώς είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής παγκοσμίως με μέρη από ανακυκλωμένο πλαστικό το οποίο συγκεντρώθηκε από τον ωκεανό.

Μπορεί ένας υπολογιστής να σας χαρίσει νέα επίπεδα ελευθερίας στην εργασία;-2
©HP

Επιπλέον, ο ‘έξυπνος’ αυτός υπολογιστής φροντίζει και για την ατομική μας ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ξεκούρασης, αφού χάρη στο λογισμικό HP WorkWell προτρέπει τον χρήστη να κάνει διαλείμματα, ενώ ταυτόχρονα δίνει συμβουλές για το πως να γίνουμε πιο παραγωγικοί. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από έναν υπολογιστή;

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HP Elite Dragonfly θα βρείτε εδώ.

MHT