ο-black-white-συνδυασμός-που-κάνουν-κάθε-φθινό-292436
©Getty Images

Με έμπνευση από το effortless στιλ των Γαλλίδων και την less is more αισθητική του σύγχρονου minimal chic, τα basics μπορούν να συνθέσουν τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις και φυσικά με μερικά δικά μας twists να μας αναδείξουν best dressed. Με άλλα λόγια, αν ποντάρουμε στα σωστά κομμάτια-κλειδιά, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα παραπάνω για να είμαστε stylish, από το να συνδυάσουμε τα πιο κλασικά staples μεταξύ τους.

Mαύρο πανωφόρι και λευκό t-shirt

Δύο από τα πρώτα basics που θα συνδυάσουμε για τις δροσερές φθινοπωρινές μέρες είναι το μαύρο τζάκετ και το λευκό t-shirt, το combo που βλέπουμε non-stop στις fashionistas και μπορεί να προσαρμοστεί day to night, σε κάθε περίσταση.

Ο black & white συνδυασμός που κάνουν κάθε φθινόπωρο οι stylers-1
©Getty Images

Τι πιο elegant από ένα μαύρο leather blazer και ένα λευκό tank top για να πλαισιώσετε τα παντελόνια του everyday dressing; Chic και σοφιστικέ, αυτό το combo θα σώσει όλες τις moody μέρες του φθινοπώρου και θα σας συνοδεύσει από το γραφείο μέχρι το δείπνο και το σινεμά.

Ο black & white συνδυασμός που κάνουν κάθε φθινόπωρο οι stylers-2
©Getty Images

Αν είστε λάτρεις των baggy jeans αλλά αναζητάτε τρόπους να τα κάνετε dress up, συνδυάστε τα με fitted μαύρα τζάκετ και λευκά τοπ. Τα εντυπωσιακά αξεσουάρ και οι luxury bags θα ολοκληρώσουν τέλεια το look.

Ο black & white συνδυασμός που κάνουν κάθε φθινόπωρο οι stylers-3
©Getty Images

Φυσικά, το ίδιο μπορείτε να πετύχετε και με άλλες παραλλαγές του ασπρόμαυρου combo, όπως αυτή με το cropped jacket και το λευκό τοπ που ξεπροβάλλει από μέσα.

Ο black & white συνδυασμός που κάνουν κάθε φθινόπωρο οι stylers-4
©Getty Images

Ναι, ακόμη και το πιο σοφιστικέ tweed πανωφόρι μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτό τον συνδυασμό, αποκτώντας cool και σύγχρονη διάσταση. Συνδυάστε ανδρόγυνα t-shirt με relaxed jeans και sneakers και δημιουργήσετε το απόλυτο go-to σύνολο μέσα σε 5 λεπτά.

Διαβάστε επίσης | 5 all time classic τσάντες που θα αποκτήσουμε για το γραφείο