ο-michael-kors-στηρίζει-το-pride-με-τη-νέα-rainbow-κολεξιόν-τ-182963

Όσο ο Ιούνιος προχωράει, παρακολουθούμε με ενθουσιασμό brands και οίκους να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στον εορτασμό του Pride, της γιορτής της διαφορετικότητας, λανσάροντας συλλογές αφιερώμενες σε αυτό για καλό σκοπό.

Ο Michael Kors στηρίζει το Pride με τη νέα rainbow κολεξιόν του-1
©press
1/3
Native Share

Ο οίκος Michael Kors ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία μιας capsule συλλογής με πρωταγωνιστή το special-edition Pride T-shirt σε gender-neutral γραμμή, τα έσοδα του οποίου θα δωθούν ολοκληρωτικά στο OutRight Action International, οργανισμό που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως. Τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙΑ+ βρίσκονται στο προσκήνιο, με το OutRight Action International να αποτελεί το μοναδικό LGBTIQ+ οργανισμό με παρουσία στα Ηνωμένα Έθνη.

Ο Michael Kors στηρίζει το Pride με τη νέα rainbow κολεξιόν του-2
©press
2/3
Native Share

Η πολύχρωμη capsule συλλογή αυτής της σεζόν περιλαμβάνει ποικιλία γυναικείων, ανδρικών και gender-neutral κομματιών που γίνονται ένας παιχνιδιάρικος τρόπος για να αναδείξετε το ατομικό σας στυλ ενώ γιορτάζετε τον μήνα της υπερηφάνιας. Με patches σε σχήμα καρδιάς και ουράνιου τόξου να διακοσμούν σορτς και μπλουζάκια, αλλά και αξεσουάρ όπως τσάντες, η κολεξιόν γιορτάζει τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και τη ζωντάνια της κοινότητας που αποτελεί στην καρδιά του Pride.

Ο Michael Kors στηρίζει το Pride με τη νέα rainbow κολεξιόν του-3
©press
3/3
Native Share

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.