ο-οίκος-louis-vuitton-εγκαινιάζει-ένα-νέο-pop-up-store-στο-zuma-mykono-275901

Ο οίκος Louis Vuitton βουτά στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου, κάνοντας απόβαση στο κοσμοπολίτικο Zuma Mykonos ,με ένα νέο pop-up store όπου η signature αισθητική του συναντά την κυκλαδίτικη ταυτότητα της Μυκόνου. Η Louis Vuitton boutique φιλοξενείται σε ένα περιβάλλον από πέτρα και ξύλο που εναρμονίζεται απόλυτα με το τοπίο, δίπλα στο εστιατόριο και την πισίνα του Zuma Mykonos, με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει ένα νέο pop-up store στο Zuma Mykonos-1

Τα island vibes ορίζουν τη διακόσμηση στον υπέροχο χώρο, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε αποκλειστικά την Neverfull Mykonos resort τσάντα μαζί με ολόκληρη την By The Pool collection, μια σειρά αφιερωμένη στα ταξίδια και το symmer dressing, με ρούχα, τσάντες, γυαλιά, κοσμήματα, παπούτσια, που συνθέτουν μια relaxed καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα για την πόλη και την παραλία. Θα βρείτε επίσης την Louis Vuitton Men’s Pre-fall 2023 συλλογή, με επιλογές από tailoring και casual wear.

Ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει ένα νέο pop-up store στο Zuma Mykonos-2

Μετά το shopping οι επισκέπτες της boutique μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα relaxed vibes του Zuma Mykonos ξεκινώντας με κλασικά κοκτέιλ στο lounge, συνεχίζοντας με ηλιοθεραπεία στα floating sunbeds και ολοκληρώνοντας με lunch ή dinner στο εστιατόριο με το izakaya menu. Οι πελάτες του οίκου Louis Vuitton θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την Μύκονο μέσα από τιπς και μοναφικές εμπειρίες.

Το Louis Vuitton pop-up store στο Zuma Mykonos, άνοιξε ήδη τις πύλες του και υποδέχεται τους luxury enthousiast και τους λάτρεις της μόδας, από νωρίς το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα.

MHT