Το street style από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου έχει ξεκινήσει ήδη να μας τροφοδοτεί με τις πιο εντυπωσιακές fashion εικόνες, ξεδιπλώνοντας την μία τάση μετά την άλλη σε σύνολα που σίγουρα θα δοκιμάσουμε να αντιγράψουμε. Με τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο classic style και το trending, τα κορίτσια της μόδας που παρευρίσκονται στα σόου των κορυφαίων οίκων μας δείχνουν τρόπους να συνδυάζουμε τα basics της γκαρνταρόμπας μας δημιουργικά, ώστε να τα αναδεικνύουμε και να τα ανανεώνουμε, ακόμη και αν είναι κομμάτια που έχουμε χρόνια.
Τα elegant σακάκια ανήκουν προφανώς σε αυτή τη κατηγορία και όπως καταλαβαίνετε είχαν ξανά την τιμητική τους. Σε oversized, printed, θηλυκές ή αποδομημένες μορφές αποτέλεσαν ένα από τα πανωφόρια που είδαμε περισσότερο στις fashionistas και συνδυάστηκαν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, πάντα με χαρακτήρα και cool ύφος. Ο φωτογράφος της Vogue Greece George Angelis κατέγραψε τα πιο ωραία ανοιξιάτικα σύνολα με σακάκια και εμείς σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

Oversized λευκό σακάκι σε boxy style συνδυασμένο με μίντι πλισέ φούστα και flat shoes με ψηλές κάλτσες. Η προσθήκη δύο τσαντών κάνει τη διαφορά.
