οι-mini-bags-δίνουν-τη-θέση-τους-στις-oversized-για-το-2024-301285
©Max Mara

Όσο και αν αγαπάμε τις μικρές θηλυκές shoulder bags που ολοκληρώνουν ιδανικά τα βραδινά μας outfit, η καθημερινότητα δεν θα ήταν λειτουργική χωρίς τις ευρύχωρες oversized τσάντες που χωρούν τα πάντα, από το laptop μέχρι τα αθλητικά μας.

Μια ματιά στις πασαρέλες της άνοιξης μάλιστα, αρκεί για να επιβεβαιώσουμε πως το 2024 οι mini bags θα δώσουν τη θέση τους στις supersized και θα διασφαλίσουν πως όπου και αν βρισκόμαστε θα έχουμε πάνω μας όλα τα daily essentials.

Οι mini bags δίνουν τη θέση τους στις oversized για το 2024-1
©Miu Miu

Από τον Miu Miu στον Bottega Veneta, οι μεγαλύτεροι οίκοι πρότειναν μεγάλες τσάντες, φροντίζοντας την ίδια στιγμή να τις ανανεώσουν με graphic γραμμές και μίνιμαλ γεωμετρία, ώστε να μπορούν να είναι relevant σε κάθε περίσταση.

Οι mini bags δίνουν τη θέση τους στις oversized για το 2024-2
©Salvatore Ferragamo

Τα πιο δημοφιλή σχέδια κρατήθηκαν και ως XL clutches –  τα clutches είναι ήδη ένα από τα μεγαλύτερα bag trends της χρονιάς για αυτό δεν είναι τυχαίο που ενσωματώνονται και σε αυτή την τάση.

Οι mini bags δίνουν τη θέση τους στις oversized για το 2024-3
©Max Mara

Ο οίκος Max Mara παρουσίασε τα πιο ισορροπημένα σύνολα με oversized bags. Συνθέτοντας look με λεπτά υφάσματα και ίσιες, καθαρές γραμμές υπέδειξε πως όταν κρατάμε ογκώδη αξεσουάρ δεν χρειάζεται να προσθέτουμε και έξτρα όγκο στην εμφάνισή μας, αντιθέτως να ισορροπούμε την εικόνα με τα σωστά κομμάτια-κλειδιά.

5 oversized bags 

Όλες οι designer bags έχουν και την XL εκδοχή τους. Με άπλετο χώρο και πρακτικό design, είναι οι τσάντες που θα κρατήσουμε τις ημέρες με τις περισσότερες ώρες εκτός σπιτιού και φυσικά θα μας συνοδεύσουν από τις υποχρεώσεις μέχρι τα after office ποτά.

Οι mini bags δίνουν τη θέση τους στις oversized για το 2024-4
©Gucci

Oversized τσάντα, Gucci

Οι mini bags δίνουν τη θέση τους στις oversized για το 2024-5
©Loewe

Oversized τσάντα, Loewe

Οι mini bags δίνουν τη θέση τους στις oversized για το 2024-6
©Cos Stores

Oversized τσάντα, Cos Stores

Οι mini bags δίνουν τη θέση τους στις oversized για το 2024-7
©Khaite

Oversized τσάντα, Khaite

Οι mini bags δίνουν τη θέση τους στις oversized για το 2024-8
©The Row

Oversized τσάντα, The Row

Διαβάστε επίσης | Librariancore: 6 κομμάτια για να υιοθετήσετε τη νέα viral τάση

MHT