οι-μπότες-που-είδαμε-στο-glastonbury-festival-θα-είναι-η-322641
©Getty Images

Οι μπότες που είδαμε περισσότερο στο Glastonbury

Το Glastonbury είναι συνώνυμο με τις γαλότσες και το festival style. Εδώ και χρόνια British icons όπως η Kate Moss και η Alexa Chung, εμφανίζονται με αυτές τις γαλότσες, γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη καθώς το Glastonbury πραγματοποιείται στο Somerset. Ο απρόβλεπτος καιρός της Βρετανίας, απαιτεί σχεδόν φθινοπωρινά looks και το καλοκαίρι, οπότε αντλούμε διαρκώς έμπνευση για fall εμφανίσεις. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατούν τα τζάκετ και οι γαλότσες, αξεσουάρ-συνώνυμα των βροχερών ημερών.

Οι Chelsea style γαλότσες εμφανίστηκαν σε πολλά διαφορετικά outfits, ενώ τις είδαμε και στις ηθοποιούς Sienna Miller και Saffron Hocking. H Sienna Miller τις συνδύασε με καρό πουκάμισο και λευκό παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, ενώ η Saffron Hocking επέλεξε jorts, μαύρο T-shirt και ένα χακί fisherman τζάκετ ολοκληρώνοντας με bucket hat.

Οι μπότες που είδαμε στο Glastonbury festival θα είναι η σταρ αγορά του φθινοπώρου-1
©Getty Images

Οι γαλότσες επιστρέφουν κάθε φθινόπωρο στην γκαρνταρόμπα μας, δεν έχουν όμως μόνο πρακτικό ρόλο για να μας προστατεύουν από τη βροχή. Είναι stylish και δίνουν χαρακτήρα σε μια εμφάνιση. Φέτος θα δούμε περισσότερο τα short wellies που θα αντικαταστήσουν τις Chelsea μπότες. Αυτές οι γαλότσες θα συνδυαστούν με τζιν παντελόνια, cargo pants αλλά και με μίνι φορέματα, για ένα φθινοπωρινό bohemian look με βρετανικές αναφορές.

Προς το παρόν φυσικά εστιάζουμε σε όλα τα sandal trends που θα συνεχίσουμε να φοράμε το καλοκαίρι αλλά και κατά τη διάρκεια των διακοπών, κρατώντας φυσικά σημειώσεις με όλα τα παπούτσια του φθινοπώρου που θα γίνουν μέρος της γκαρνταρόμπας μας.

Διαβάστε επίσης | 5 beach cover ups που θα φορέσουμε εκτός από παρεό

MHT