οι-νέες-αφίξεις-της-ωρολογοποιίας-από-219314

Κάθε ρολόι Rolex αφηγείται και μια μοναδική ιστορία που μαρτυρά την άρρηκτη σχέση του κορυφαίου οίκου ωρολογοποιίας με τον χρόνο. Οι νέες αφίξεις της Rolex μόλις παρουσιάστηκαν στην έκθεση Watches and Wonders 2022 στην Γενεύη, συμπληρώνοντας την συλλογή Oyster Perpetual, που έκανε το ντεμπούτο της το 1941.

Οι νέες αφίξεις της ωρολογοποιίας από την Rolex-1
©Rolex
1/6
Native Share

GMTMASTER II

Η Rolex έχει συνδέσει το όνομά της με τους κορυφαίους εξερευνητές του πλανήτη. Το Oyster Perpetual GMTMASTER II σχεδιάστηκε αρχικά για τους πιλότους των υπερατλαντικών πτήσεων. Σήμερα, είναι το ρολόι που επιλέγουν οι λάτρεις των ταξιδιών και της περιπέτειας. Στο νέο μοντέλο από ατσάλι Οystersteel διαμέτρου 40mm, η βιδωτή κορώνα του ρολογιού βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της κάσας, όπως επίσης το παράθυρο και ο φακός Cyclops της ημερομηνίας που εμφανίζονται στην ώρα 9 του καντράν. Διαθέτει την διπλής κατεύθυνσης κεραμική στεφάνη Cerachrom σε 24ωρη κλίμακα, με πράσινο και μαύρο χρώμα που δείχνει την ώρα ταυτόχρονα σε δύο χρονικές ζώνες-την τοπική ώρα και την ώρα αναφοράς. Είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3285, που εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

Οι νέες αφίξεις της ωρολογοποιίας από την Rolex-2
©Rolex
2/6
Native Share

AIRKING

Το νέο μοντέλο Oyster Perpetual ΑΙRKING, αποτελεί ένα σύμβολο της σχέσης της Rolex με την αεροπλοΐα από την χρυσή εποχή της δεκαετίας του 1930. Διαθέτει ανανεωμένη κάσα 40mm από ατσάλι Oystersteel, ανανεωμένο μπρασελέ Oyster με κλείδωμα ασφαλείας, ευανάγνωστο, φωτιζόμενο, μαύρο καντράν Chromalight, πατέντα της Rolex. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3230 που εξασφαλίζει αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

Οι νέες αφίξεις της ωρολογοποιίας από την Rolex-3
©Rolex
3/6
Native Share

DAYDATE 40

Rolex σημαίνει κύρος, όπως εκφράζει και το Oyster Perpetual DayDate 40, που καθιερώθηκε ως το σύμβολο κύρους με τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον κόσμο. Είναι το πρώτο ρολόι της παγκόσμιας ωρολογοποιίας, με ένδειξη στο καντράν τόσο της ημερομηνίας όσο και της ημέρας ολογράφως. Το νέο μοντέλο από πλατίνα 950 διαμέτρου 40mm, διατίθεται με φωτεινό καντράν στο χρώμα Ice- Blue και για πρώτη φορά με ραβδωτή στεφάνη από πλατίνα- μια νέα καινοτομία της Rolex. Επίσης διαθέτει το εμβληματικό μπρασελέ President και τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3255 για ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

Οι νέες αφίξεις της ωρολογοποιίας από την Rolex-4
©Rolex
4/6
Native Share

YACHTMASTER 42

Οι μεγαλύτεροι θαλασσοπόροι εμπιστεύτηκαν την Rolex στις πρώτες εξερευνήσεις τους. To νέο μοντέλο Oyster Perpetual ΥachtMaster, το εμβληματικό μοντέλο για τους λάτρεις της θάλασσας και της ιστιοπλοΐας, παρουσιάζεται με κάσα από κίτρινο χρυσό 18κ διαμέτρου 42mmΔιαθέτει μαύρο, ευανάγνωστο, φωτιζόμενο καντράν Chromalight, περιστρεφόμενη, κεραμική στεφάνη Cerachrom με διαβάθμιση 60 λεπτών και μπρασελέ Oysterflex, που συνδυάζει την ελαστικότητα του καουτσούκ με την ανθεκτικότητα του μεταλλικού μπρασελέ, με κλείδωμα ασφαλείας Oysterlock. Είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3235 για ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

Οι νέες αφίξεις της ωρολογοποιίας από την Rolex-5
©Rolex
5/6
Native Share

DATEJUST 31

H τεχνογνωσία συναντά την θηλυκότητα στο νέο μοντέλο Oyster Perpetual Datejust 31, το κομψό και διαχρονικό ρολόι της Rolex, που παρουσιάζεται σε μια σειρά από εκπληκτικά καντράν με μοτίβο από 24 λουλούδια, με διαμάντια στο κέντρο, αποτέλεσμα της εξειδίκευσης της Rolex στον σχεδιασμό των καντράν.

Τα νέα μοντέλα με κάσα διαμέτρου 31mm, διατίθενται σε 3 παραλλαγές -συνδυασμό από λευκό χρυσό 18κ και ατσάλι Oystersteel με καντράν azzuro blue, κίτρινο χρυσό 18κ με καντράν olive green και σε συνδυασμό από Everose χρυσό 18κ και ατσάλι με καντράν silver. Eίναι εξοπλισμένα με τον αυτόματο μηχανισμό 2236 για ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία ενέργειας 55 ωρών.

Οι νέες αφίξεις της ωρολογοποιίας από την Rolex-6
©Rolex
6/6
Native Share

YACHTMASTER 40

Τα διαμάντια είναι για πάντα, όπως και ένα ρολόι Rolex. H Rolex παρουσίασε το μοντέλο Oyster Perpetual YachtMaster σε μια εντυπωσιακή εκδοχή με πολύτιμους λίθους και λευκό χρυσό 18κ διαμέτρου 40mm. H περιστρεφόμενη στεφάνη του είναι διακοσμημένη με 32 πολύχρωμα ζαφείρια, 8 διαμάντια και ένα τριγωνικό διαμάντι στην ώρα 12. Η κάσα, οι βραχίονες και η κορώνα είναι επίσης διακοσμημένη με 46 μπριγιάν.

Το νέο YachtMaster είναι η απόλυτη έκφραση της Rolex όσον αφορά στην τέχνη της διακόσμησης των ρολογιών της με πολύτιμους λίθους. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό 3235 για ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία 70 ωρών.

Όλα τα νέα μοντέλα συνοδεύονται με την διεθνή Rolex 5ετη εγγύηση και την Πιστοποίηση Superlative ChronometerCOSC (Επίσημο Ελβετικό Ινστιτούτο Χρονομέτρων που ορίζει τα κριτήρια ακριβείας), www.rolex.com

MHT