οι-πιο-εμβληματικές-δημιουργίες-του-ο-267863
©Dior

Συνεχίζοντας το art de vivre και ποντάροντας στην υψηλή γαστρονομία που ο ίδιος ο Christian Dior λάτρευε, ο γαλλικός οίκος μόλις παρουσίασε μια σειρά με σοκολατένιες δημιουργίες που αναπαριστούν με απόλυτη ακρίβεια μερικές από τις πιο εμβληματικές σιλουέτες του.

Οι πιο εμβληματικές δημιουργίες του οίκου Dior γίνονται σοκολάτα-1
©Dior

Τόσο λαχταριστά, όσο και chic, αυτά τα σοκολατένια έργα τέχνης αναμένεται να γίνουν τα πιο stylish δώρα για το Πάσχα. Κοσμώντας τη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου που διατηρεί ο οίκος στο Παρίσι, είναι σίγουρα ο πιο εύκολος τρόπος να φέρετε στο σπίτι σας την υψηλή μόδα, καθώς και να απολαύσετε πρώτης ποιότητας γεύση με την υπογραφή Dior.

Οι πιο εμβληματικές δημιουργίες του οίκου Dior γίνονται σοκολάτα-2
©Dior

Οι ιστορικές δημιουργίες που ενέπνευσαν τη σοκολατένια συλλογή είναι τα φορέματα Junon και Tourbillon, καθώς και το χαρακτηριστικό Bar Jacket, ορόσημο του New Look.

Οι πιο εμβληματικές δημιουργίες του οίκου Dior γίνονται σοκολάτα-3
©Dior

Φυσικά αν δεν επιθυμείτε να τις καταναλώσετε και θέλετε να τις κρατήσετε ως διακοσμητικό στοιχείο για τη κουζίνα ή το σαλόνι σας, μπορείτε να το κάνετε αφού διατηρούνται μέχρι και ένα χρόνο. Τοποθετημένες μέσα στο πιο elegant κουτί που απογειώνει την πολυτελή εμπειρία, είναι μια υπέροχη πρόταση για δώρο είτε για τους αγαπημένους σας, είτε για εσάς.

Οι πιο εμβληματικές δημιουργίες του οίκου Dior γίνονται σοκολάτα-4
©Dior
MHT