οι-πιο-stylish-τσάντες-του-καλοκαιριού-έχουν-232711
©@chiaraferragni

Μετά από μερικές σεζόν που το glam styling έμεινε αναγκαστικά στην άκρη, η ανάγκη μας για extravagant look με λαμπερές λεπτομέρειες έγινε ακόμη πιο έντονη για αυτό και λατρεύουμε το trend που θέλει τα κρύσταλλα να πρωταγωνιστούν μέχρι και στα πιο casual outfits. Κεντημένα σε φορέματα, τοπ και παντελόνια, τα κρύσταλλα απέκτησαν μια θέση στα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της χρονιάς και μας έβαλαν στον πειρασμό για σύνολα που θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα με τη λάμψη τους.

Εκτός από τα ρούχα, οι τσάντες είναι ένα ακόμη piece που αναβαθμίστηκε από την προσθήκη των κρυστάλλων. Με πρώτο τον οίκο Prada, οι οίκοι ξεκίνησαν να προτείνουν mini βραδινές τσάντες γεμάτες από κρύσταλλα, προσφέροντας το απόλυτο κομμάτι για τα night out. Με την ιδιότητα της statement bag, μια mini shoulder bag που ακτινοβολεί από λάμψη έγινε το μόνο party accessory που χρειάζεται ένα βραδινό σύνολο για να είναι εντυπωσιακό. Ένα μαύρο φόρεμα, mules ή πέδιλα και μια crystal bag και έχετε το απόλυτο βραδινό σύνολο μέσα σε 5 λεπτά.

Παράλληλα όμως, τις crystal bags τις είδαμε και σε πρωινά look, σαν ένα glam στοιχείο styling που επιδιώκει να κάνει upgrade ακόμη και στα πιο απλά σύνολα. Στο street style, outfits με tube dresses, baggy παντελόνια και τοπ και φούστες με πουκάμισα άλλαξαν τελείως διάθεση όταν πλασιώθηκαν από μια crystal bag, πείθοντάς μας να δοκιμάσουμε και εμείς αυτό τον τολμηρο συνδυασμό. Στο Instagram, insiders όπως η Chiara Ferragni υιοθέτησαν γρήγορα την τάση, αναδεικνύοντας τα πιο fashionable νέα μοντέλα.

Αν το glam είναι το στοιχείο σας λοιπόν, αυτή είναι η επόμενη επένδυση που αξίζει να κάνετε:

Shop the bag

Οι πιο stylish τσάντες του καλοκαιριού έχουν κρύσταλλα-1
©Balenciaga

Τσάντα Le Cagole με κρύσταλλα, Balenciaga

Οι πιο stylish τσάντες του καλοκαιριού έχουν κρύσταλλα-2
©Saint Laurent

Τσάντα με κρύσταλλα, Saint Laurent

Οι πιο stylish τσάντες του καλοκαιριού έχουν κρύσταλλα-3
©Miu Miu

Τσάντα με κρύσταλλα, Miu Miu

Οι πιο stylish τσάντες του καλοκαιριού έχουν κρύσταλλα-4
©Jimmy Choo

Τσάντα με κρύσταλλα, Jimmy Choo

Διαβάστε επίσης | 9 πέδιλα σε έκπτωση για να αποκτήσετε λίγο πριν τις διακοπές

MHT